BlackBurn Opublikowano 12 Lipca 2023 Opublikowano 12 Lipca 2023 (edytowane) Problem z ładowaniem bezprzewodowym kiedyś było bez problemu 50w a teraz wyciągnołem ładowarkę bezprzewodową a tu tylko 30w l. Może zmienili w sofcie? Tera mam na czysto wgrane xiaomi.eu 14.0.9.0. Na custom roomach działało 50w ale ostatnio używałem bezprzewodowo w październiku 2022r. Mi 11z pl dystrybucji Edytowane 12 Lipca 2023 przez BlackBurn
Master Opublikowano 12 Lipca 2023 Opublikowano 12 Lipca 2023 ja cały czas korzystam z takiej ładowarki i zawsze jest to wskazanie 50 watów - cały czas na wersjach rozwojowych i jeszcze nie zdazylo się że był problem ... tzn że nie było tego wskazania ... można by zacząć od sprawdzenia kabla ... a jaka masz ładowarkę sieciową? może nie daje dość mocy (trzeba zawsze brać pod uwagę straty mocy na indukcji) u siebie korzystam ze 100 watowej + też taki kabelek
BlackBurn Opublikowano 12 Lipca 2023 Autor Opublikowano 12 Lipca 2023 2 godziny temu, Master napisał(a): ja cały czas korzystam z takiej ładowarki i zawsze jest to wskazanie 50 watów - cały czas na wersjach rozwojowych i jeszcze nie zdazylo się że był problem ... tzn że nie było tego wskazania ... można by zacząć od sprawdzenia kabla ... a jaka masz ładowarkę sieciową? może nie daje dość mocy (trzeba zawsze brać pod uwagę straty mocy na indukcji) u siebie korzystam ze 100 watowej + też taki kabelek Orginalna 55w
Master Opublikowano 12 Lipca 2023 Opublikowano 12 Lipca 2023 55 watów sieciowa może być za słaba żeby było stałe 50 watów na bezprzewodowej ... ja kiedyś ten temat badałem jak szukałem sieciowki właśnie pod tą bezprzewodowa - stąd wziąłem 100we baseusa żeby był zapas mocy a nie na styk ... tam w komplecie z nią był też kabelek 100 watowy i to ładnie wszystko razem działa - do tej pory żadnego problemu z wolniejszym ładowaniem ... a jak pisałem korzystam z rozwojowych więc praktycznie co tydzień wrzucana kolejna wersja systemu ... ponad dwa lata już mam tą bezprzewodowke i bardzo sobie chwalę ... bardzo dobrze ładuje i super wygodne rozwiązanie ...
Rekomendowane odpowiedzi