Kacper Skrzypek Opublikowano 12 Lipca 2023 Opublikowano 12 Lipca 2023 Wątek poświęcony najnowszej dostępnej aktualizacji dla telefonu Redmi Note 12 Turbo/POCO F5 (nazwa kodowa marble). Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14/xiaomi.eu_multi_MARBLE_V14.0.21.0.TMRCNXM_v14-13.zip/download, https://androidfilehost.com/?fid=10620683726822065200 ROM można zainstalować zarówno poprzez recovery, jak i przez Fastboot - poradnik tutaj. Proszę o kulturalną dyskusję, dotyczącą przede wszystkim tematyki tego wątku.
lee Opublikowano 12 Lipca 2023 Opublikowano 12 Lipca 2023 (edytowane) Tak btw. Z której wersji recovery korzystacie? 7.7 7.8 czy 7.9? EDIT: brakuje mi tu tych czterech ikonek m.in. skrótu do aplikacji. Da się jakoś to włączyć? Twrp 7 7 znowu na końcu instalacji wywaliło errorami. EDIT2: drugi zrzut z redmi note 10 pro O ile dobrze pamiętam poprzednia wersja (20) miała te cztery skróty a w wersji najnowszej nie ma tego. Edytowane 12 Lipca 2023 przez lee Dodano EDIT, EDIT2
Kacper Skrzypek Opublikowano 12 Lipca 2023 Autor Opublikowano 12 Lipca 2023 8 godzin temu, lee napisał(a): EDIT: brakuje mi tu tych czterech ikonek m.in. skrótu do aplikacji. Da się jakoś to włączyć? Niestety nie. Xiaomi usunęło tę opcję w ostatniej aktualizacji systemowego launchera na becie, na stable z czasem (jak widać już teraz) będzie podobnie. 1
lee Opublikowano 12 Lipca 2023 Opublikowano 12 Lipca 2023 16 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Niestety nie. Xiaomi usunęło tę opcję w ostatniej aktualizacji systemowego launchera na becie, na stable z czasem (jak widać już teraz) będzie podobnie. Aha. No to podjęli "dobrą" decyzję. Na początku po aktualizacji myślałem że się coś źle zaktualizowało a tu takie niespodzianki.
Rekomendowane odpowiedzi