arielgp2107 Opublikowano 9 Lipca 2023 Opublikowano 9 Lipca 2023 (edytowane) Obecnie mam wersję 13.0.9.0 i tak jak poprzednio chciałem wgrać ROM v14 więc jak zwykle trzeba wgrać orangefox wgrywam przez fastboot tak jak wcześniej tą samą wersję co wcześniej działała, no i du.a ..... już nie działa wgrywa się normalnie ale recovery się nie odpala tylko włącza się normalnie telefon, no to pobieram najnowszą wersję Orangefox i też nic bootloop więc wgrywam znowu ten co ostatnio działał telefon włącza się ale nie działa WIFI.... to co teraz mam zrobić żeby wgrać najnowszą wersję MIUI ? Tel. Poco X4 Pro 5G Edytowane 9 Lipca 2023 przez arielgp2107
arielgp2107 Opublikowano 9 Lipca 2023 Autor Opublikowano 9 Lipca 2023 (edytowane) cały czas tak robię komendy + wiadomo wskazanie recovery fastboot flash boot_a fastboot flash boot_b Edytowane 9 Lipca 2023 przez arielgp2107
FromWP Opublikowano 9 Lipca 2023 Opublikowano 9 Lipca 2023 16 minut temu, arielgp2107 napisał(a): cały czas tak robię Nie recovery tylko rom wgraj w fastboot.
arielgp2107 Opublikowano 9 Lipca 2023 Autor Opublikowano 9 Lipca 2023 (edytowane) to tutaj bez poradnika się nie obędzie takiego "łopatologicznego" czy ten będzie ok >? https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-na-xiaomi-13-ultra/ tylko tak żeby update był bez formatu Edytowane 9 Lipca 2023 przez arielgp2107
FromWP Opublikowano 9 Lipca 2023 Opublikowano 9 Lipca 2023 4 minuty temu, arielgp2107 napisał(a): czy ten będzie ok >? Moze byc ten poradnik. Bez utraty danych jak uruchomisz skrypt z "update" w nazwie, nie "first install". 1
Rekomendowane odpowiedzi