Skocz do zawartości
  • 0

Patreon Subskrypcja

Pytanie

Opublikowano

Witam , mam pytanie , czy istnieje jakaś inna metoda wykupienia subskrypcji do patreon xiaomi.eu ? np blik , czy przelew ? albo możliwość wykupienia jednorazowego dostępu do linku z oprogramowaniem układowym do xiaomi 12t plato , ponieważ niechę podawać nr karty a PayPal nie posiadam konta. Pozdrawiam

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Ja korzystam od początku z darmowego planu i w zupełności mi wystarcza, karty są wirtualne - jedna stała (wielorazowa) i można sobie generować jednorazówki... Zasada była taka, że zasilasz drobnymi kwotami, zostawiasz PLN lub zmieniasz na EUR/USD, a dalej płacisz Revolutem (karta lub przelew). Ludzie to sobie kiedyś chwalili przy okazji zagranicznych wakacji, ale teraz Revolut to jest bank, więc poczytaj najpierw co i jak, a potem zdecyduj czy Ci odpowiada.

Swoją drogą, karta to jedna z lepszych form płatności, od kiedy można włączyć dodatkową autoryzację (3D-Secure) i masz na wypadek jeszcze "chargeback" (dedykowany rodzaj reklamacji, chroniącej konsumenta). BLIK może i jest wygodny, na pewno mocno promowany/reklamowany, ale niestety tak fundamentalnej rzeczy nie posiada i o tym warto głośno mówić...