la_sylwia Opublikowano 19 Czerwca 2023 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Cześć, Mam telefon xiaomi redmi note 11 i zaktualizowany MUIW13.0.6, niestety po ostatniej aktualizacji nie ma dzwięku w momencie gdy dostaję sms lub ktoś do mnie dzwoni. Mam wybrane odpowiednie dzwonki oraz wystarczająco podgłoszone, w aplikacji powiadomienia mam włączone "zezwól na odtwarzanie dzwięku" niestety to w niczym nie pomaga. Jedynie mam wibrację a dzwonków już nie słychać proszę o pomoc :)
Master Opublikowano 19 Czerwca 2023 Opublikowano 19 Czerwca 2023 to co opisałaś / opisałeś to wygląda to tak jakby był aktywny tryb "nie przeszkadzać" ... zakładam że dźwięki np przy odtwarzaniu czego w przeglądarce albo aplikacji np. jutuba są? nie przeszkadzać wycisza powiadomienia smsy i właśnie dźwięki telefonu ... (nie masz tylko dźwięków dzwonka i smsów a powiadomienia dźwięk jest?) - upewnij się że to nie włączyło się po aktualizacji (bo też zakładam że na poprzedniej wersji nie było z tym problemu?) no chyba że to jakiś problem po stronie nowej wersji systemu ... i nic z tym nie da się zrobić (zostanie powrót do poprzedniej wersji - o ile się da to bez wipe data ale dla wersji stabilnej to raczej mało prawdopodobne ... no albo zaczekać na kolejną wersję ... tyle że to pewnie nie tak szybko ... stabilne co tydzień czy dwa się nie pojawiają ...)
Krzysztof Kopernik Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Opublikowano 16 Sierpnia 2025 W dniu 19.06.2023 o 11:55, la_sylwia napisał(a): Cześć, Mam telefon xiaomi redmi note 11 i zaktualizowany MUIW13.0.6, niestety po ostatniej aktualizacji nie ma dzwięku w momencie gdy dostaję sms lub ktoś do mnie dzwoni. Mam wybrane odpowiednie dzwonki oraz wystarczająco podgłoszone, w aplikacji powiadomienia mam włączone "zezwól na odtwarzanie dzwięku" niestety to w niczym nie pomaga. Jedynie mam wibrację a dzwonków już nie słychać proszę o pomoc :) Witam Mam podobny temat w Xaomi mi 10 pro Co jakiś czas po nocnym ładowaniu niema dzwonka Tak jakby był włączony tryb cichy. Nie pomaga ponowne włączanie ni zmiana dzwonka na inny. Przeglądałem telefon wydaje się, że powinno być oki ,Żadne bluetooth ITP. Nie są włączone. Zaznaczam, że pop. dnia było wszystko OK
Rekomendowane odpowiedzi