Skocz do zawartości

Brak internetu i sieci po aktualizacji na 14.0.9.0 TKICNXM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

mam telefon MI 11 Lite 5g. Zaktualizowałem dziś go do wersji 14.0.9.0. Na początku wszystko działało dobrze (przynajmniej tak zauważyłem), następnie zmieniłem region na USA (żeby nie było ograniczeń bluetooth). 

Na ten moment nikt nie może się do mnie dodzwonić oraz nie mam danych mobilnych. Ja dzwonić mogę bez problemu. Wygląda jakby telefon się zwiesił w jakiś sposób. Restartowałem z 10 razy, zmieniałem region z powrotem na PL, resetowałem ustawienia kart sim, uruchamiałem telefon w trybie awaryjnym.

W środku mam 2 karty sim, więc w teorii nie jest to awaria jednej sieci. 

Czy mogę drugi raz zainstalować aktualizację lub zrobić jakoś rollback do działającej wersji? 

Co mogę zrobić, aby zadziałało :<

Opublikowano
15 minut temu, wzr1one napisał(a):

Czy mogę drugi raz zainstalować aktualizację lub zrobić jakoś rollback do działającej wersji? 

Rollbacku zrobić nie możesz bez zrobienia wipe data. Zainstalować drugi raz aktualizację możesz bez problemu.

Opublikowano
2 minuty temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Rollbacku zrobić nie możesz bez zrobienia wipe data. Zainstalować drugi raz aktualizację możesz bez problemu.

Cholera, wychodzi na to że chyba jest problem jednak z siecią w Stargardzie bo internet na routerze T-Mobile też nie działa

Opublikowano

Wracam do tematu.

Okazało się że w promieniu 300 metrów od domu nie miałem sieci, problem z BTS'ami a nie z telefonem :) Temat do zamknięcia!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...