bfcs2004 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Opublikowano 8 Czerwca 2023 (edytowane) Taki temat: Xiaomi 11T Pro na V14.0.1.0. TKDMIXM. Poprzednio aktualizowane przez TWRP. Pobieram poprzez "Aktualizacje" nowy dostępny ROM. Uruchamiam aktualizacje. Telefon wstaje nie w TWRP tylko w MIUI Recovery. Nie ma tam opcji instalacji. Ewentualnie Wipe. Obecny ROM nadpisał moje TWRP? Czy mogę zainstalować ponownie TWRP bez utraty danych? Pozdr. danq Edytowane 8 Czerwca 2023 przez bfcs2004
Kacper Skrzypek Opublikowano 8 Czerwca 2023 Opublikowano 8 Czerwca 2023 7 minut temu, bfcs2004 napisał(a): Obecny ROM nadpisał moje TWRP? Na to wygląda. 8 minut temu, bfcs2004 napisał(a): Czy mogę zainstalować ponownie TWRP bez utraty danych? Tak.
bfcs2004 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2023 A możesz podpowiedzieć jaką metodą? Jak czyta się poradnik na miui to można mieć inne zdanie. https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-na-xiaomi-11t-pro/
Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Czerwca 2023 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Jeśli chcesz zaktualizować, to nowe wersje możesz instalować nie tylko przez TWRP, ale też przez fastboota. Ściągnij paczkę na komputer, rozpakuj ją i uruchom skrypt aktualizacji bez utraty danych (update_rom)
bfcs2004 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2023 "Ściągnij paczkę na komputer, rozpakuj ją i uruchom skrypt aktualizacji bez utraty danych (update_rom)" Racja. Zaćma... Dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi