kamil-vag Opublikowano 21 Maja 2023 Opublikowano 21 Maja 2023 Witam. U mnie i nawet kliku znajomych jest problem z przeładowywaniem aplikacji, powiedzmy odpalam chrome, apke mbanku i nieraz potrzebuje przepisać blik i po powrocie do chrome nie trzyma danej strony tylko wczytuje ją od nowa. To samo np z FB, przeglądam, wchodzę w inną apkę, wracam na FB i ładuje mi go od nowa. Zabawa z wyłączeniem optymalizacji, dodawaniem kłódki nie pomaga. Co można jeszcze spróbować ?
Damiani Opublikowano 21 Maja 2023 Opublikowano 21 Maja 2023 Po aktualizacji telefonu XRN10pro do wersji MIUI14.02 telefon po włączeniu blokuje dostęp do wszystkich aplikacji /nawet dostępu do galerii, aparatu , kontaktów itp- wyświetlając komunikat- Poczeka aż urządzenie w pełni się ..... Nie pomaga wyłączanie, resetowanie ect. Również brak możliwości wejścia w aplikacje systemowe by dokonać przewrócenia ustawień fabrycznych itp . Co mogę zrobić ????
FromWP Opublikowano 21 Maja 2023 Opublikowano 21 Maja 2023 3 minuty temu, Damiani napisał(a): Co mogę zrobić ???? Ustawienia fabryczne zawsze możesz zrobić z poziomu recovery. Może pomoże.
Licht Opublikowano 22 Maja 2023 Opublikowano 22 Maja 2023 Jednak kiedy przywróci ustawienia fabryczne, to będą to tylko ustawienia systemu, ale systemu w ostatniej zaktualizowanej wersji, zatem jeżeli konieczny jest downgrade, to już trzeba inną metodą.
Rekomendowane odpowiedzi