KaMaZzI Opublikowano 21 Maja 2023 Opublikowano 21 Maja 2023 Dzień dobry, posiadam świeży nabytek w postaci Xiaomi Electric Scooter 4 Pro, przydarzyła mi się dziwna sytuacja ponieważ z felgi wypadł mi wentyl i się uszkodził. Bardzo pilnie próbuję namierzyć jaki to wentyl by móc jeździć - dotychczas przejechałem może z 500m, właśnie w celu podjechania napompowania opon... Sprawdziłem że jego długość to 3cm, większość aukcji dotyczy 2cm. Na górze na gumie jest napis LQA 139 Bardzo proszę o jakieś informacje gdzie mogę zakupić taki wentyl.
0 Netoper Opublikowano 21 Maja 2023 Opublikowano 21 Maja 2023 Jeśli koło jest bezdętkowe to podejdź do wulkanizacji.Jeśli koło z dętka to potrzebujesz nową dętkę.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
0 KaMaZzI Opublikowano 21 Maja 2023 Autor Opublikowano 21 Maja 2023 Byłem u wulkanizatora, niestety nie ma takich małych wętylków
0 Netoper Opublikowano 21 Maja 2023 Opublikowano 21 Maja 2023 W razie co do krótszych wentyli można zasadzić przedłużkęhttps://allegro.pl/oferta/przedluzka-zaworu-wentyla-25mm-do-xiaomi-m365-pro-11067489544Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
0 Battery_Saver Opublikowano 23 Maja 2023 Opublikowano 23 Maja 2023 będzie pasował na 99% wentyl od ninebot g30, MAX, G30D i pochodnych, one mają prawie 30mm, dokładnie 26-27mm a 30mm z nakrętką ale to nie ma większego znaczenia. Bardziej chodzi o grubość. Są na allegro, koszt około od 5 do 20zł. Ewentualnie szukaj czegoś takiego jak: wentyl skręcany. Jeśli mowa o tylnym kole - możesz użyć kątowego, również są takie. Ogólnie musisz szukać frazy: wentyl do opon bezdętkowych
Pytanie
KaMaZzI
Dzień dobry, posiadam świeży nabytek w postaci Xiaomi Electric Scooter 4 Pro,
przydarzyła mi się dziwna sytuacja ponieważ z felgi wypadł mi wentyl i się uszkodził.
Bardzo pilnie próbuję namierzyć jaki to wentyl by móc jeździć - dotychczas przejechałem może z 500m, właśnie w celu podjechania napompowania opon...
Sprawdziłem że jego długość to 3cm, większość aukcji dotyczy 2cm. Na górze na gumie jest napis LQA 139
Bardzo proszę o jakieś informacje gdzie mogę zakupić taki wentyl.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi