xrayan Posted May 11, 2023 Share Posted May 11, 2023 Mam problem z punktami dostępu pod internet i mms. Zmieniłem operatora na a2mobile ale czy miało by to jakieś znaczenie. Otóż punkt się tworzy zapisuje i jest. Gdy wyłączę telefon to po włączeniu w punktach apn pustka, trzeba tworzyć od nowa 😐 Miałem sieci już różne i nigdy nie było takiego czegoś. Gdzie może być problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 X3 pro brak takiego problemu.Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrayan Posted May 12, 2023 Author Share Posted May 12, 2023 Dzięki. Dokładnie takie apny mam dodane. Myślę też że to jest kwestia nie wspierania modeli min takich bo nawet wysyłanie po konfigurację nie otrzymam bo nie mozna wysłać na mój tel blabla. Pozostaje wklepanie po włączeniu 😕 A może jest jakaś aplikacja do apnow 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Raczej tu nie chodzi o model telefonu, ja mam starego s3 i normalnie działa.Może jakiś błąd w systemie się zrobił...Próbowałeś ? :Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Dzięki. Dokładnie takie apny mam dodane. Myślę też że to jest kwestia nie wspierania modeli min takich bo nawet wysyłanie po konfigurację nie otrzymam bo nie mozna wysłać na mój tel blabla. Pozostaje wklepanie po włączeniu A może jest jakaś aplikacja do apnow U mnie też trzeba było ręcznie wpisać. Ale tylko raz, przy wyłączaniu nie znika.Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrayan Posted May 12, 2023 Author Share Posted May 12, 2023 (edited) 4 godziny temu, Netoper napisał(a): Raczej tu nie chodzi o model telefonu, ja mam starego s3 i normalnie działa. Może jakiś błąd w systemie się zrobił... Próbowałeś ? : Tak, zrobiłem ten reset ale nie pomogło. Edited May 12, 2023 by xrayan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kluska Posted June 28, 2023 Share Posted June 28, 2023 Ten sam problem u córki.Czy na V14.0.7.0.TKHCNXMANDROID naprawiono problem?Wysłane z mojego 2211133G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrayan Posted July 4, 2023 Author Share Posted July 4, 2023 (edited) Na 14.09 bez zmian. W edycji punktu APN zmieniłem opcje typ uwierzytelniania na PAP lub CHAP i po wyl i wl tela jest punkt dostępny. Ten myk także nie działa 😕 Edited July 19, 2023 by xrayan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziabag Posted April 25 Share Posted April 25 Jakiaś aktualizacja w temacie znikających punktów dostępu? U syna w Redmi 12 dokładnie taki sam problem znikających ustawień a2mobile. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris68 Posted April 26 Share Posted April 26 Też jeden z moich telefonów to Redmi 12 w sieci Play i od początku wszystko jest ok, nic nie znika. Teraz otwarłem bootloader i zainstalowałem HyperOS i dalej spokojnie trzyma APN-y. Wiec albo wgraj inny system, albo z fonem coś walnięte. No i pamiętaj, ze jeżeli chcesz wgrać coś innego musisz odblokować bootloader. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrayan Posted April 26 Author Share Posted April 26 Z telefonami jest wszystko w porządku, ustawienia innych sieci trzyma, problem jest z a2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts