TAZo666GM Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Witam. Mam problem wyświetlaniem bezprzewodowym między Xiaomi 12T pro i BMW G31. Xiaomi łączy się normalnie z telewizorem Samsung. Telefon Huawei P30 Pro łączy się bezproblemowo z BMW i telewizorem. Tylko na lini Xiaomi - BMW jest problem (telefon jest sparowany z samochodem bez problemu) ze screen mirroring. Rom mam uaktualniony do: Xiaomi 12T Pro/Redmi K50 Ultra - MIUI 14 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 14.0.8.0.TLFCNXM - Android 13 Na wcześniejszej wersji romu też były te same problemy. Pozdrawiam
Netoper Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Z autem łączysz się przez gniazdo OBD? Czy przez serwisowe w komorze silnika?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
TAZo666GM Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2023 10 godzin temu, Netoper napisał: Z autem łączysz się przez gniazdo OBD? Czy przez serwisowe w komorze silnika? Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Screen mirror łączy się przez Wi-Fi. Nie ważne czy z telewizorem, samochodem itp.
Netoper Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Jestem świadom, że screen mirror działa po wifi, używam codziennie. Tylko, że nie mogę dojść jak to można połączyć z samochodem.Bo że działa na tv, na odpowiednich radiach, czy stacjach multimedialnych to jest jasne.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi