Dyskusja ogólna
12 topics in this forum
-
- 1 follower
- 17 replies
- 175 views
Hejka, jako iż dzięki Google nie można już korzystać z aplikacji takich jak Google Wallet na odblokowanym telefonie i customie moje pytanie brzmi jak i do jakiego ROMu oryginalnego wrócić? Aktualnie mam na telefonie wersję OS2.0.7.0.VLFCNXM
Last reply by Netoper, -
-
- 2 replies
- 354 views
Nie mogę włączyć nagrywania rozmów. Nie wiem jakie mam włączyć jeszcze uprawnienia?. Ktoś pomoże.
Last reply by vatrasmm, -
- 2 replies
- 364 views
Witam potrzebuje pomocy po ostatniej aktualizacji oprogramowania mój redmi 12duzo ciszej wydaje dźwięki,i jak połączę z głośnikiem lub słuchawkami to mimo że jest wszystko w ustawieniach na fula to bardzo Vigo idzie muzyka. Bardzo proszę o pomoc.
Last reply by Małgorzata Kociołek, -
- 0 replies
- 395 views
Witam. Posiadam Xiaomi 12T od stycznia tamtego roku. Od tamtej pory nie miałem żadnej aktualizacji, zmiany regionów nic nie pomagają. W czym może być problem ? Telefon w sieci Play. Poprawki zabezpieczeń z Listopada 2022...
Last reply by Hieronim Komisarczuk, -
- 3 followers
- 34 replies
- 3.9k views
W tym wątku poruszamy zagadnienia dot. telefonów z serii Xiaomi 12T niewymagające tworzenia osobnego wątku.
Last reply by fk4mil, -
- 6 replies
- 522 views
Czy Xiami 12T pro otrzyma aktualizacje do Androida 13?
Last reply by ogi27, -
- 4 replies
- 467 views
Witam. Mam problem wyświetlaniem bezprzewodowym między Xiaomi 12T pro i BMW G31. Xiaomi łączy się normalnie z telewizorem Samsung. Telefon Huawei P30 Pro łączy się bezproblemowo z BMW i telewizorem. Tylko na lini Xiaomi - BMW jest problem (telefon jest sparowany z samochodem bez problemu) ze screen mirroring. Rom mam uaktualniony do: Xiaomi 12T Pro/Redmi K50 Ultra - MIUI 14 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 14.0.8.0.TLFCNXM - Android 13 Na wcześniejszej wersji romu też były te same problemy. Pozdrawiam
Last reply by Netoper, -
- 7 replies
- 792 views
Czy to oznacza że już niezaktualizuję za darmo telefonu ? Posiadam 12T Plato. Ze względu na odejście byłych współpracowników i brak nowych współpracowników w ramach finansowanej przez społeczność inicjatywy MediaTek Support Initiative , następujące urządzenia MediaTek Dimensity nie są już wspierane publicznie: - Xiaomi 12 Pro Dimensity (daumier) - Xiaomi 12T (plato) - Redmi K50 Pro (matisse) — Redmi K50 (rubens) — Redmi Note 11T Pro/POCO X4 GT (xaga) / Redmi Note 11T+ Pro (xagapro) / Redmi K50i (Indie) (ponownie) Okazało się, że publiczne wspieranie tych urządzeń nie jest dla nas korzystne. Pierwszym dowodem było natychmiastowe zrezygnowanie z subskrypcji prz…
Last reply by brawo, -
- 1 reply
- 329 views
Czy w 12t pro można mieć kilka kart e-sim?? Uzywać mozna jednej to wiadomo ale chciałbym mieć dwie karty e-sim
Last reply by Kacper Skrzypek, -
- 1 follower
- 2 replies
- 340 views
Witam, wymieniłem Samsunga A52s na Xiaomi 12t pro i podczas konfiguracji napotkałem problem. Mianowicie na Xiaomi nie mogę znaleźć opcji przypisania gestów przycisków do wybranej przeze mnie aplikacji jak to było na samsungu. Przykładowo na poprzednim telefonie klikałem dwukrotnie przycisk zasilania i uruchamiał mi się spotify. Orientuje się ktoś czy da radę zrobić to samo na xiaomi?
Last reply by skay77, -
- 1 reply
- 525 views
Siema, jaka ładowarkę samochodową kupić żeby w miarę szybko ładowarka 12t? Do tej pory miałem mi10 i ładowarkę Xiaomi która obsługuje coś 30 parę Wat, w mi10 było tu turbo charge, natomiast jak podłącze 12t to jest tylko szybkie ładowanie .
Last reply by artulappi, -
- 0 replies
- 665 views
Witam, przymierzam się do zmiany telefonu jakim jest mi10 i właśnie zastanawiam się pomiędzy mi11 pro i 12t, tylko kwestia baterii, chciałbym się dowiedzieć ile realnie można wyciągnąć czasu na ekranie sot na samym LTE, lub w cyklu mieszanym.
Last reply by Wako1986,