Skocz do zawartości

Xiaomi MIX 4 - MIUI 14 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 14.0.4.0.TKMCNXM - Android 13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi MIX 4 (nazwa kodowa: odin).

Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14/xiaomi.eu_multi_MIX4_V14.0.4.0.TKMCNXM_v14-13.zip/download

ROM można zainstalować zarówno przez tryb Fastboot, jak i Recovery. Więcej informacji: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/

Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.

Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie na tej wersji i na poprzedniej na Mix 4, nie mogę dodawać żadnych dokumentów na stronach wyskakuje mi komunikat "zbyt mało pamięci by ukończyć poprzednią operację"?

Czy ktoś wie jak to rozwiązać? 

Edytowane przez AbangD
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
No i po aktualizacji do wersji 14.0.4.0.TKMCNXM pojawiły się białe ramki wokół ikon na motywie Limitless (np. na Messenger, Google Chrome).
Zmiana motywu, ikon, etc. na inne i powrót na ten sam motyw nie powoduje usunięcia tych białych ramek - o co kaman?

Chcę wrócić do ikon jakie były wcześniej - na zdjęciu po prawej zaznaczyłem na zielono jako to wyglądało wcześniej.

miui.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Kacper Skrzypek napisał:

Nie dodajemy już naszych ikon, także jeśli jakiś producent zaktualizował ikonę to taka będzie.

Ok, a znasz jakiś motyw, który daje takie ikonki jak ze zdjęcia co wkleiłem po prawej stronie?

Opublikowano

Pojawił się kolejny problem po aktualizacji - nie działają mi płatności zbliżeniowe.

Przed aktualizacją wszystko działało poprawnie.

Wyczyszczenie aplikacji Portfel nic nie dało.

xiaomi.jpg