Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi MIX 4 (nazwa kodowa: odin). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14/xiaomi.eu_multi_MIX4_V14.0.4.0.TKMCNXM_v14-13.zip/download ROM można zainstalować zarówno przez tryb Fastboot, jak i Recovery. Więcej informacji: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/ Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
AbangD Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) Mam pytanie na tej wersji i na poprzedniej na Mix 4, nie mogę dodawać żadnych dokumentów na stronach wyskakuje mi komunikat "zbyt mało pamięci by ukończyć poprzednią operację"? Czy ktoś wie jak to rozwiązać? Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez AbangD
AbangD Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Kolejny problem nie można ustawić ręcznie wykonania kopii zapasowej bo ekran wzoru blokady wraca cały czas do punku wyjścia.
Kierzol994 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Zauważyłem że po nowej aktualizacji procesor znacząco mocnej się nagrzewe, ma ktoś podobny problem?
kotlet1711 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 No i po aktualizacji do wersji 14.0.4.0.TKMCNXM pojawiły się białe ramki wokół ikon na motywie Limitless (np. na Messenger, Google Chrome). Zmiana motywu, ikon, etc. na inne i powrót na ten sam motyw nie powoduje usunięcia tych białych ramek - o co kaman? Chcę wrócić do ikon jakie były wcześniej - na zdjęciu po prawej zaznaczyłem na zielono jako to wyglądało wcześniej.
Kacper Skrzypek Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Nie dodajemy już naszych ikon, także jeśli jakiś producent zaktualizował ikonę to taka będzie.
kotlet1711 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 2 godziny temu, Kacper Skrzypek napisał: Nie dodajemy już naszych ikon, także jeśli jakiś producent zaktualizował ikonę to taka będzie. Ok, a znasz jakiś motyw, który daje takie ikonki jak ze zdjęcia co wkleiłem po prawej stronie?
kotlet1711 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Pojawił się kolejny problem po aktualizacji - nie działają mi płatności zbliżeniowe. Przed aktualizacją wszystko działało poprawnie. Wyczyszczenie aplikacji Portfel nic nie dało.
Rekomendowane odpowiedzi