lechuu_ Opublikowano 20 Marca 2023 Opublikowano 20 Marca 2023 (edytowane) Witam Od paru dni strasznie szybko rozladowuje mi baterie, i pokazuje ni ze system android zużywa najwiecej. Teraz jest 20% a jest i wiecej. Aktualizowalem miui ale nic to nie dalo. Zona ma Mi 11i i ma podobny problem. Ma ktos podobny problem ? Czy to wina aktualizacji? Bo do tej pory bylo ok. Edytowane 20 Marca 2023 przez lechuu_
Netoper Opublikowano 20 Marca 2023 Opublikowano 20 Marca 2023 Raczej kto nie kwestia "android" Masz dwie karty i słabawawy sygnał.U mnie android żre jeszcze więcej i nie mam drenażu.Kliknij w ranking, wybierz szczegóły i zobacz na sygnał sieci.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
lechuu_ Opublikowano 20 Marca 2023 Autor Opublikowano 20 Marca 2023 (edytowane) 24 minuty temu, Netoper napisał: Raczej kto nie kwestia "android" Masz dwie karty i słabawawy sygnał. U mnie android żre jeszcze więcej i nie mam drenażu. Kliknij w ranking, wybierz szczegóły i zobacz na sygnał sieci. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Karty nie maja nic do rzeczy bo od roku mam 2 i do tej pory nie bylo żadnego problemu. Od czwartku zrobil sie problem Edytowane 20 Marca 2023 przez lechuu_
Netoper Opublikowano 20 Marca 2023 Opublikowano 20 Marca 2023 Te Twoje 20% Androida to zerknij ile to mAh, więc porównując do pojemności akumulatora nie on jest przyczyną drenażu.Coś innego podciąga prąd i wybudza sam telefon mimo że ekran wyłączony, na pewno sama sieć się do tego dokłada bo też masz więcej żółtego niż zielonego. Mimo że to niby na wykresie wygląda niewinnie ale przez to modem ciągnie mocnawo nadprogramowo prąd.Było ostatnio sporo postów że galeria szajby dostała i drenuje telefony,, może i u Ciebie też jej odbiło.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
lechuu_ Opublikowano 20 Marca 2023 Autor Opublikowano 20 Marca 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Netoper napisał: Było ostatnio sporo postów że galeria szajby dostała i drenuje telefony,, może i u Ciebie też jej odbiło. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka To podpowiedz jak to sprawdzic i wyeliminowac ? Edytowane 20 Marca 2023 przez lechuu_
Netoper Opublikowano 20 Marca 2023 Opublikowano 20 Marca 2023 U mnie odpukać nie szalała ale jak jakaś aplikacja jest podejrzana to zacząć od wyczyszczenia jej danych, jak nie pomaga to spróbować ręcznie zaktualizować do najnowszej wersji z apkmiror, albo zamrozić np. adb app control-emWysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
brawo Opublikowano 20 Marca 2023 Opublikowano 20 Marca 2023 (edytowane) 5 godzin temu, lechuu_ napisał(a): Karty nie maja nic do rzeczy bo od roku mam 2 i do tej pory nie było żadnego problemu. Ale może operator coś zrobił. Wyłączył jakiś nadajnik? Po drugie uciąłeś od góry ważną informację. Czas pracy na naładowaniu. Dodam. Ten system android pojawił się nie dawno. Widzę, że i ja mam tą pozycję. Może Google, albo Xiaomi wyrzuciło go z pozycji inne? Poobserwuje, ale te zużycie, to nie jest zżeranie prądu. Edytowane 20 Marca 2023 przez brawo
Rekomendowane odpowiedzi