tombo Opublikowano 16 Marca 2023 Opublikowano 16 Marca 2023 Mam ustawiony cel 8000 kroków - jak to zmienić ?
Netoper Opublikowano 16 Marca 2023 Opublikowano 16 Marca 2023 W aplikacji, zakładka zdrowie.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
tombo Opublikowano 16 Marca 2023 Autor Opublikowano 16 Marca 2023 Sprawdzę rano, bo to urządzenie syna. Jak zrobić aby dane z opaski pokazywał się na telefonie w aplikacji Mi Fitness ? Kroki zmieniają się dopiero po włączeniu WIFI w telefonie. Powinno się to zmieniać bo Bluetooth chyba ?
Netoper Opublikowano 17 Marca 2023 Opublikowano 17 Marca 2023 Ja do swojego Bip-a używam apki Zepp. Aplikacja praktycznie na bieżąco powinna pokazywać dane z opaski bez Wi-Fi.Nie mam pomysłu dlaczego jest pokazywane dopiero po włączeniu Wi-Fi.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
renQ Opublikowano 17 Marca 2023 Opublikowano 17 Marca 2023 15 godzin temu, tombo napisał: Sprawdzę rano, bo to urządzenie syna. Jak zrobić aby dane z opaski pokazywał się na telefonie w aplikacji Mi Fitness ? Kroki zmieniają się dopiero po włączeniu WIFI w telefonie. Powinno się to zmieniać bo Bluetooth chyba ? Sprawdź w ustawieniach aplikacji, czy połączenie jest przez bluetooth.
Rekomendowane odpowiedzi