tombo Posted March 16, 2023 Share Posted March 16, 2023 Mam ustawiony cel 8000 kroków - jak to zmienić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted March 16, 2023 Share Posted March 16, 2023 W aplikacji, zakładka zdrowie.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombo Posted March 16, 2023 Author Share Posted March 16, 2023 Sprawdzę rano, bo to urządzenie syna. Jak zrobić aby dane z opaski pokazywał się na telefonie w aplikacji Mi Fitness ? Kroki zmieniają się dopiero po włączeniu WIFI w telefonie. Powinno się to zmieniać bo Bluetooth chyba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 Ja do swojego Bip-a używam apki Zepp. Aplikacja praktycznie na bieżąco powinna pokazywać dane z opaski bez Wi-Fi.Nie mam pomysłu dlaczego jest pokazywane dopiero po włączeniu Wi-Fi.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
renQ Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 15 godzin temu, tombo napisał: Sprawdzę rano, bo to urządzenie syna. Jak zrobić aby dane z opaski pokazywał się na telefonie w aplikacji Mi Fitness ? Kroki zmieniają się dopiero po włączeniu WIFI w telefonie. Powinno się to zmieniać bo Bluetooth chyba ? Sprawdź w ustawieniach aplikacji, czy połączenie jest przez bluetooth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts