Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam posiadam samsung galaxy s 4 zainstalowalem miui v5 wersje 5.8.6 ze strony miui i wszystko jest okey tylko nie czyta karty sim i nie ma zasiegu wie ktos jak to naprawic?

Opublikowano

Najprawdopodobniej wgrales nie ten rom co trzeba. Samsung S4 to nie jeden wariant. Ich było ze 20... Jeśli rom jest na bazie chińskiej czy koreańskiej wersji to właśnie możesz mieć ten problem.

Wysłano z MI Note

Opublikowano (edytowane)

ja wgrałem przed chwilą i nie mam problemu z karta sim ,mam dokładnie model i9505 ale nie mam pełnego spolszczenia a ty masz.

w twoim przypadku tak jak kolega pisze że pewnie wgrałeś nie ten rom masz i9500 czy inny? 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2192025

spróbuj z innym modemem może zacznie działać.  

Edytowane przez matibu
Opublikowano

A jak to mam zrobic i czy to cos da A skad ty pobrales ze ci dziala wgralem dzis najnowsze miui i tez lipa z karta

Ok juz mniej wiecej mwiem jak wgrac modem teraz posiadam modem i9505xxuhob8 wersja miui 4.9.26 i wszystko elegancko ale jak wgrac nowszy to karta nie dziala czy wgranie innego modemu pomoze i jaki wgrac najlepiej? Prosilbym o odpowiedz

Opublikowano

Wgralem na nowo miui 5.8.21 i wiem gdzie lezy blad po wpisaniu *#06# nie pokazuje imeil w informacje o telefonie wersja pasma pisze nieznane czyli blad jakis z imei bo nie pokazuje go pisze invalid imeil da sie to jakis naprawic

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...