Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę ustawić własnego dzwonka. Nie przyjmuje żadnych z pamięci. Mogę tylko zmieniać z tych zaszytych w systemie. Xiaomi 12T Pro. Jest już tak od kilku wersji.

Opublikowano
7 godzin temu, lary504 napisał(a):

Nie mogę ustawić własnego dzwonka. Nie przyjmuje żadnych z pamięci. Mogę tylko zmieniać z tych zaszytych w systemie. Xiaomi 12T Pro. Jest już tak od kilku wersji.

Zgłaszałem problem, generalnie temat jest znany. Wygląda na to, że to kwestia jakichś uprawnień, bo z jakiegoś powodu dzwonek zapisywany jest przez system w katalogu, do którego dostęp powinien mieć tylko system i aplikacja Motywy. Być może dialer nie ma do niego dostępu... Twórca poprawek nie może tego przetestować, bo nie ma drugiej karty SIM (i jest spoza Europy).

Opublikowano
W dniu 10.03.2023 o 16:55, lary504 napisał(a):

Spróbuj zmienić dzwonek przez aplikacje motywy.

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, sly napisał(a):

Spróbuj zmienić dzwonek przez aplikacje motywy.

Dzięki za tę wskazówkę, może się przydać przy analizie problemu. Zmiana dzwonka w Motywach istotnie działa w każdym przypadku... Chociaż tester z Węgier już to sprawdzał i działa to tylko tymczasowo, po czasie może się znowu zmienić na domyślny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...