Skocz do zawartości

Redmi Note 10 Pro - MIUI 13 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 13.0.18.0.SKFMIXM - Android 12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Redmi Note 10 Pro (nazwa kodowa: sweet).

Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv13/xiaomi.eu_multi_HMNote10Pro_V13.0.18.0.SKFMIXM_v13-12.zip/download

Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.

Opublikowano

Zainstalowane, bez problemów, prawdę powiedziawszy liczyłem że Xiaomi w marcu wypuści już wersję miui 14 global a tu przyjdzie jeszcze poczekać, szkoda

Opublikowano

czekałem na tą aktualizację bo poprzednia miała niedociągnięcia ale i w tej są te same mianowicie nie ma tłumaczenia na polski informacji podczas kasowania zdjęć ale to jeszcze nie problem ale  najgorsze jest to że jak się wygasza telefon i blokuje i miało się wcześniej przed blokadą aktywną klawiaturę to na czarnym ekranie blokady rozbłyska kontur klawiatury. jest to troszkę denerwujące. chyba trzeba będzie poczekać na miui14

Opublikowano

Tłumaczenie pod MIUI 13 niestety mam niezaktualizowane. Nie wiem, które z zmian z v14 u nas weszły do v13, a nie chcę aktualizować wszystkiego jak leci. Mam nadzieję że następne wydanie Xiaomi już puści na MIUI 14...