Perkins11 Opublikowano 25 Lutego 2023 Opublikowano 25 Lutego 2023 Cześć. Czy istnieje możliwość odzyskania poprzedniej wersji notatki. Przez przypadek w kieszeni usunęła mi sie częściowo ważna notatka, niestety w miedzy czasie nastąpiła też synchronizacja z kontem xiaomi. może w telefonie znajdują sie w jakichś plikach tymczasowych lub istnieje program do odzyskania tego.
Perkins11 Opublikowano 25 Lutego 2023 Autor Opublikowano 25 Lutego 2023 jest jeszcze taka opcja : po zalogowaniu sie na konto chmury MI, i po wejsciu w daną notatkę jest ikona "zegarka" - klikając w nią wyświetla się aktualna wersja notatki i "starsze wersje". niestety w tym przypadku nie zapisalo mi starszych wersji
Radem Opublikowano 31 Marca 2023 Opublikowano 31 Marca 2023 Nie wspomogą cię niczym i na pewno nie w odzyskanie notatki ale mogę ci napisać że jak robisz takie ściągi to użyj Google Keep zapiszesz w niej notatkę a kiedy usuniesz ja przez przypadek odzyskasz po synchronizacji z kontem. Na pewno jest ta opcja lepsza niż chmura
Rekomendowane odpowiedzi