Morswin Opublikowano 18 Lutego 2023 Opublikowano 18 Lutego 2023 Witam. Od jakiegos czasu walczę z wbudowaną aplikacją galerii i zaczynam powoli mieć mniej limitow w glowie zeby wyrzucic ten telefon przez okno. Nie dość że zużywa niebotyczne procenty baterii to dodatkowo nie pokazuje nowych zdjęć/zrzutow ekranu itd. Wczoraj zrobiłem hard reset, nic nie pomogło. Mniejsze zużycie baterii pojawia sie wtedy, kiedy wymuszę zatrzymanie aplikacji galerii, lecz problem z brakiem nowych zdjęć jest cały czas. Dodam jeszcze, że jak na złość w innych pobranych aplikacjach do wyświetlania zdjęć nie ma żadnych problemów i pojawiają się zdjecia, których wbudowana galeria nie widzi. Proszę o pomoc bo ja już nie mam pomysłów. Telefon - Xiaomi mi 10 lite 5g MIUI Global 12.5.2 Android 11 Galeria wersja 3.4.5.24 - global
jankoo Opublikowano 18 Lutego 2023 Opublikowano 18 Lutego 2023 (edytowane) W dniu 18.02.2023 o 12:16, Morswin napisał(a): w innych pobranych aplikacjach do wyświetlania zdjęć nie ma żadnych problemów i pojawiają się zdjecia, których wbudowana galeria nie widzi. Masz rozwiązanie 😀 Nie wiem jaka jest ta apka na Mi 10, ale na Redmi Note 8 też mi nie przypasowała. Korzystam z innej Edytowane 19 Lutego 2023 przez jankoo
Rekomendowane odpowiedzi