StachuCapan Opublikowano 13 Lutego 2023 Opublikowano 13 Lutego 2023 Cześć! Mam Xiaomi Mi Note 10 i chciałbym włączyć usługę Wi-Fi Calling. Gdzieś na internecie widziałem screenshoty, że opcja ta powinna być w ustawieniach karty sim tuż pod "Połączenia VoLTE", ale u mnie niestety nic tam nie ma. Mieliście może podobny problem lub wiecie, jak go rozwiązać? Moim operatorem jest nju, a karta jest oznaczona jako "usim".
skay77 Opublikowano 13 Lutego 2023 Opublikowano 13 Lutego 2023 StachuCapan wejdź informacje o telefonie-pamiec wewnętrzna kilka razy naciskaj potem pojawić ci się informacja o telefonie nr 1 tam zobaczysz czy masz wlaczoneWysłane z mojego 2201122G przy użyciu Tapatalka
Marrik Opublikowano 15 Lutego 2023 Opublikowano 15 Lutego 2023 opcja ta powinna być w ustawieniach karty sim tuż pod "Połączenia VoLTE", ale u mnie niestety nic tam nie ma.Wbij w dialerze:*#*#869434#*#*Powinna się pojawić ta opcja z możliwością włączenia jej
miUser7777 Opublikowano 2 Lipca 2025 Opublikowano 2 Lipca 2025 Dzięki za podpowiedzi, ale wasze wskazówki choć cenne to nie rozwiązały problemu u mnie. Nadal pod polem VoLTE jest pusto. Próbowałem wpisać ten kod co podał @Marrik ale nie przyjmuje tego jako kod a numer (którego nie znajduje). Dodam, że mam Redmi Note 10 Pro z MIUI 14.0.7 v.Global
Rekomendowane odpowiedzi