rock'n'rolla Opublikowano 11 Lutego 2023 Opublikowano 11 Lutego 2023 Przestała działać mi latarka, ikonka jest wygaszona i nie włącza latarki. Okazuje się, że również aparat nie działa co pewnie ma związek z tą awarią. Macie jakiś pomysł co zrobić?
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 11 Lutego 2023 Opublikowano 11 Lutego 2023 Rozumiem, że najbardziej podstawowe rzeczy, tj. restart telefonu lub ewentualny wipe dalvik/cache w TWRP przerabiałeś?
0 rock'n'rolla Opublikowano 11 Lutego 2023 Autor Opublikowano 11 Lutego 2023 6 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Rozumiem, że najbardziej podstawowe rzeczy, tj. restart telefonu lub ewentualny wipe dalvik/cache w TWRP przerabiałeś? Przerabiałem. Okazuje się, że to przez moduł do Magisk, który po aktualizacji powodował ten błąd. Wróciłem do starszej wersji i jest OK.
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 11 Lutego 2023 Opublikowano 11 Lutego 2023 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
rock'n'rolla
Przestała działać mi latarka, ikonka jest wygaszona i nie włącza latarki. Okazuje się, że również aparat nie działa co pewnie ma związek z tą awarią. Macie jakiś pomysł co zrobić?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi