Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy jest szansa, że Redmi k60 pro będzie jako poco f5 gt?

Jeśli tak to kiedy.

Jeśli nie to jest jakaś opcja kupna tego telefonu z Chin w sprawdzonym sklepie? I czy ewentualnie jakiś serwis który w razie czego ogarnie telefon.

Czy nie ma co sobie nim głowy zawracać i po prostu nie warto.

Dzięki za jakieś info.

Opublikowano
10 godzin temu, Tanaka napisał(a):

Czy jest szansa, że Redmi k60 pro będzie jako poco f5 gt?

Nie. Redmi K60 Pro jest tylko na Chiny.

Z tego co widzę tradingshenzhen już ma K60 Pro. Jeśli będziesz chciał wgrywać xiaomi.eu, to musisz najpierw odblokować bootloader.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witajcie. 

Jakby ktoś się zastanawiał nad kupnem k60pro i miał pytania to pytajcie. Mam go u siebie i jak będę w stanie to pomogę z odpowiedziami.

Pozdrawiam 

Opublikowano
W dniu 22.03.2023 o 10:41, Tanaka napisał(a):

Witajcie. 

Jakby ktoś się zastanawiał nad kupnem k60pro i miał pytania to pytajcie. Mam go u siebie i jak będę w stanie to pomogę z odpowiedziami.

Pozdrawiam 

Jak zdjęcia z telefonu, zwłaszcza w nocy? Czy odczuwasz brak b7 i b20 jeśli chodzi o połączenia?

Opublikowano

Jeśli chodzi o brak b20 i b7 nie. W sumie cały czas jestem na lte plusa i jest ok. Testowałem 5g i też było ok. Ale niewiele pracowałem na 5g, wyciągałem 120mbps w speed test. 

Zdjęć w nocy jeszcze nie mam ale w dzień coś tam już robiłem. W porównaniu do poprzedniego x11t pro to OIS daje dużo. Zdjęcie z tego samego miejsca tego samego to duży plus dla redmi k60 pro.

Jak coś to mogę przesłać na maila zdjęcia bo tutaj limit 2mb.

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie. 

Pozdrawiam 

No właśnie jak działa telefon bez dwóch pasm B7 i B20 w PL? Mam w Play jak coś.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 1.08.2023 o 20:03, andreas wojcik napisał(a):

Cześć, właśnie zakupiłem K60 Pro - mam pytanie : czy działa na nim nagrywanie rozmów telefonicznych, tak jak na Xiaomi ? Pozdrawiam, Andi

Jak ogólne wrażenia z codziennego użytkowania? Czy po wgraniu Xiaomi.eu zapominamy, że było coś zmieniane czy trzeba coś dogrywać, grzebać?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie. 

Pozdrawiam 

Czy teraz jak poco f5 pro obsługuje już pasmo B20 to jakbym wgrał room eu to redmi k60pro też będzie obsługiwał? Pozdrawiam