Wako1986 Opublikowano 3 Lutego 2023 Opublikowano 3 Lutego 2023 Witam, może mi ktoś napisać faktycznie ile sot trzyma mi12 na LTE i wifi? Albo czy ogólnie trzyma lepiej jak mi11 czy gorzej?
0 Adam Błażejewski Opublikowano 3 Lutego 2023 Opublikowano 3 Lutego 2023 @Wako1986 Poniżej masz zestawienie żywotności baterii w obu modelach. Zerknij na nie i wszystko będziesz wiedział. GSMArena to dość wiarygodny i rzetelny portal. Spoiler Xiaomi Mi 11 Spoiler Xiaomi 12
0 Wako1986 Opublikowano 3 Lutego 2023 Autor Opublikowano 3 Lutego 2023 30 minut temu, Adam Błażejewski napisał(a): @Wako1986 Poniżej masz zestawienie żywotności baterii w obu modelach. Zerknij na nie i wszystko będziesz wiedział. GSMArena to dość wiarygodny i rzetelny portal. Pokaż ukrytą zawartość Xiaomi Mi 11 Pokaż ukrytą zawartość Xiaomi 12 Chodzi mi o takie bardziej użytkowe odczucia, miałem chwilę mi11 ale bateria była taka tragiczna że odesłałem go, 3,5h sot na LTE to jakaś kpina .a z tych danych wynika że xiaomi 12 jeszcze gorzej powinno trzymać...
0 Netoper Opublikowano 3 Lutego 2023 Opublikowano 3 Lutego 2023 Wystarczy że miałeś słaby sygnał sieci i samo to wystarcza żeby żarło baterię, a może bateria wadliwa była, czy jakaś aplikacja działała w tle i nie pozwalała na przejście telefonu w stan spoczynku. Na fotkach masz wyniki testów w jakichś tam stabilnych warunkach, a jak w realu wychodzi to kwestia jak dany użytkownik używa telefonu, w jakich warunkach, więc wtedy sot sotowi i tak nierówny.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
0 Wako1986 Opublikowano 3 Lutego 2023 Autor Opublikowano 3 Lutego 2023 7 minut temu, Netoper napisał(a): Wystarczy że miałeś słaby sygnał sieci i samo to wystarcza żeby żarło baterię, a może bateria wadliwa była, czy jakaś aplikacja działała w tle i nie pozwalała na przejście telefonu w stan spoczynku. Na fotkach masz wyniki testów w jakichś tam stabilnych warunkach, a jak w realu wychodzi to kwestia jak dany użytkownik używa telefonu, w jakich warunkach, więc wtedy sot sotowi i tak nierówny. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Robiłem kopie wszystkiego z mojego mi10, czyli aplikacje pulpit itp itd, używałem identycznie jak mi10, bateria sporo słabiej trzymała w mi11, 3--3,5h na LTE, gdzie mi10 4-4,5 na LTE
Pytanie
Wako1986
Witam, może mi ktoś napisać faktycznie ile sot trzyma mi12 na LTE i wifi? Albo czy ogólnie trzyma lepiej jak mi11 czy gorzej?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi