Skocz do zawartości
  • 0

Xiaomi 12 bateria

Pytanie

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
30 minut temu, Adam Błażejewski napisał(a):

@Wako1986 Poniżej masz zestawienie żywotności baterii w obu modelach. Zerknij na nie i wszystko będziesz wiedział.

GSMArena to dość wiarygodny i rzetelny portal.

Pokaż ukrytą zawartość

Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11.png

Pokaż ukrytą zawartość

Xiaomi 12

Xiaomi 12.png

Chodzi mi o takie bardziej użytkowe odczucia, miałem chwilę mi11 ale bateria była taka tragiczna że odesłałem go, 3,5h sot na LTE to jakaś kpina .a z tych danych wynika że xiaomi 12 jeszcze gorzej powinno trzymać...

• 0
Opublikowano

Wystarczy że miałeś słaby sygnał sieci i samo to wystarcza żeby żarło baterię, a może bateria wadliwa była, czy jakaś aplikacja działała w tle i nie pozwalała na przejście telefonu w stan spoczynku.
Na fotkach masz wyniki testów w jakichś tam stabilnych warunkach, a jak w realu wychodzi to kwestia jak dany użytkownik używa telefonu, w jakich warunkach, więc wtedy sot sotowi i tak nierówny.

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano
7 minut temu, Netoper napisał(a):

Wystarczy że miałeś słaby sygnał sieci i samo to wystarcza żeby żarło baterię, a może bateria wadliwa była, czy jakaś aplikacja działała w tle i nie pozwalała na przejście telefonu w stan spoczynku.
Na fotkach masz wyniki testów w jakichś tam stabilnych warunkach, a jak w realu wychodzi to kwestia jak dany użytkownik używa telefonu, w jakich warunkach, więc wtedy sot sotowi i tak nierówny.

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka

Robiłem kopie wszystkiego z mojego mi10, czyli aplikacje pulpit itp itd, używałem identycznie jak mi10, bateria sporo słabiej trzymała w mi11, 3--3,5h na LTE, gdzie mi10 4-4,5 na LTE