Skocz do zawartości

Xiaomi 11T Pro - MIUI 13 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 13.0.8.0.SKDMIXM - Android 12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi 11T Pro (nazwa kodowa: vili).

Link do pobierania ROMu:

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv13/xiaomi.eu_multi_XM11TPro_V13.0.8.0.SKDMIXM_v13-12.zip/download

Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.

Opublikowano

Dziękuję już nie mogłem się doczekać aktualizacji.

Update z poprzedniej wersji przebiegł bez żadnych problemów.
Root działa, płatności zbliżeniowe działają zarówno przed jak i po root'cie.

Wiadomo co nowego w tym wydaniu?

Opublikowano

Witam

Wgrywałem w listopadzie miui polska (dwa razy), potem jedna, a parę dni temu druga aktualizacja z poziomu telefonu, a mój problem nie znika.

Chodzi o pobieranie załączników w gmail- za każdym razem wyskakuje: "Nie udało się pobrać załącznika. Spróbuj jeszcze raz."

Próbowałem już wszystkiego..... i nic.

Czy ktoś spotkał się  z tym problemem? Ewentualnie jak powrócić do oryginalnego oprogramowania?

Opublikowano

Dziękuję za pomoc.

Udało się wgrać wersję global 13.0.7, niestety pojawił się drugi problem- nie mogę używać płatności zbliżeniowych, a

przy miui polska był odblokowany bootloader i działało.

Czy to znaczy, że muszę zablokować bootloader?

Opublikowano

Tak, na globalu żeby działały płatności trza zablokować BL, chyba że telefon w wersji CN to wtedy w żadnym przypadku nie blokuj bo uceglisz go.

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie. Zniknął mi Magisk .. apki smigaja itp. ale Magisk wyparował nawet nie wiem kiedy. Jak przywrócić znów Magiska abym mógł ukrywać roota przed apkami?

Wysłane z mojego 2107113SG przy użyciu Tapatalka