Kacper Skrzypek Opublikowano 24 Stycznia 2023 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi 11T Pro (nazwa kodowa: vili). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv13/xiaomi.eu_multi_XM11TPro_V13.0.8.0.SKDMIXM_v13-12.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
dar00 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Dziękuję już nie mogłem się doczekać aktualizacji.Update z poprzedniej wersji przebiegł bez żadnych problemów. Root działa, płatności zbliżeniowe działają zarówno przed jak i po root'cie. Wiadomo co nowego w tym wydaniu?
kozikpl Opublikowano 1 Lutego 2023 Opublikowano 1 Lutego 2023 Witam Wgrywałem w listopadzie miui polska (dwa razy), potem jedna, a parę dni temu druga aktualizacja z poziomu telefonu, a mój problem nie znika. Chodzi o pobieranie załączników w gmail- za każdym razem wyskakuje: "Nie udało się pobrać załącznika. Spróbuj jeszcze raz." Próbowałem już wszystkiego..... i nic. Czy ktoś spotkał się z tym problemem? Ewentualnie jak powrócić do oryginalnego oprogramowania?
Netoper Opublikowano 1 Lutego 2023 Opublikowano 1 Lutego 2023 Ad2. Za pomocą miflash wgrać fabryczny rom.https://xiaomifirmwareupdater.com/firmware/Potrzebujesz rom fastbot.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
kozikpl Opublikowano 3 Lutego 2023 Opublikowano 3 Lutego 2023 Dziękuję za pomoc. Udało się wgrać wersję global 13.0.7, niestety pojawił się drugi problem- nie mogę używać płatności zbliżeniowych, a przy miui polska był odblokowany bootloader i działało. Czy to znaczy, że muszę zablokować bootloader?
Netoper Opublikowano 3 Lutego 2023 Opublikowano 3 Lutego 2023 Tak, na globalu żeby działały płatności trza zablokować BL, chyba że telefon w wersji CN to wtedy w żadnym przypadku nie blokuj bo uceglisz go.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 3 Lutego 2023 Autor Opublikowano 3 Lutego 2023 Xiaomi 11T Pro nie miał chińskiej wersji, zatem tak, musisz zablokować bootloader żeby płatności działały.
aromat Opublikowano 17 Lutego 2023 Opublikowano 17 Lutego 2023 Panowie. Zniknął mi Magisk .. apki smigaja itp. ale Magisk wyparował nawet nie wiem kiedy. Jak przywrócić znów Magiska abym mógł ukrywać roota przed apkami? Wysłane z mojego 2107113SG przy użyciu Tapatalka
skay77 Opublikowano 17 Lutego 2023 Opublikowano 17 Lutego 2023 wygraj jeszcze raz zipaWysłane z mojego 2201122G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi