dexHH Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Witam serdecznie, Proszę o pomoc w instalacji motywu pobranego z sieci. Po włączeniu motywu przy pomocy aplikacji, motyw się ustawia, ale po kilku chwilach automatycznie się przestawia na motyw Klasyczny. Jak chcę zainstalować motyw przechodząc do aplikacji Motywy i wyborze Moje motywy, nie mam trzech kropek i opcji do załadowania z pliku. Co radzicie? Z góry dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 @dexHH Spróbuj tej aplikacji, na globalnym ROMie nie ma trzech kropek do wgrywania motywów z zewnątrz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Ta aplikacja zmienia motywy.Można wyszukać spośród motywów global i china.linkWysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radem Posted April 14, 2023 Share Posted April 14, 2023 Gdyby ktoś jeszcze potrzebowała mały poradnik. https://techrushi.com/apply-permanent-mtz-miui-themes/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts