PH. Opublikowano 11 Stycznia 2023 Opublikowano 11 Stycznia 2023 (edytowane) W moim Redmi pro nie miałem z tym problemu. W Redmi Note 10 Pro mam problem z założeniem konta pocztowego. Otrzymiję taki komunikat: Jak to przeskoczyć? Dodam, że mam swój serwer pocztowy uruchomiony na DS Synology. i na przykład w Microsoft outlook na komputerze wszystko działa poprawnie. Edytowane 11 Stycznia 2023 przez PH.
dzanas69 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Miałem podobnie, pisałem o tym w innym miejscu, podobno to wina tej wersji apki, ma być poprawione w przyszłych wydaniach.
PH. Opublikowano 19 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2023 ...Gdzie Ci "fachofcy" twórcy MIUI Polska?
Netoper Opublikowano 19 Stycznia 2023 Opublikowano 19 Stycznia 2023 A czy ktoś cię zmusza do korzystania z tego romu?Kolejna sprawa, ekipa nie przerabia apek, to są apki xiaomi.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 19 Stycznia 2023 Opublikowano 19 Stycznia 2023 3 godziny temu, PH. napisał(a): ...Gdzie Ci "fachofcy" twórcy MIUI Polska? Umknął mi wątek. Tak jak wyżej - my nie ingerujemy zbytnio w Pocztę, więc możliwe, że to bug Xiaomi, naprawiony już w jakiejś nowej wersji tej aplikacji.
PH. Opublikowano 25 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2023 (edytowane) Zapytam inaczej. Czy jest aplikacja poczty, dedykowana przez twórców (przypisana do) Miui (z tej strony) (aktualmego dla Redmi Note 10 Pro)? ....i bardzo proszę oszczędzić mi MUNDRYCH odpowiedzi typu: "...sie nie podoba, to nie korzystaj" Korzystam i szukam rozwiązań problemów. Edytowane 25 Stycznia 2023 przez PH.
Kacper Skrzypek Opublikowano 25 Stycznia 2023 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Aplikacja jest taka, jaka jest w ROM-ie. Innej nie ma. My nie tworzymy nowej aplikacji od Poczty, to co masz to apki od Xiaomi. Nie zawsze Chińczycy ogarniają to poprawnie, na co niestety nie mamy wpływu.
Rekomendowane odpowiedzi