ziemniakk Opublikowano 26 Grudnia 2022 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Witam, mój poco x3 pro zawiesił się, wyłączył i nie chce się włączyć w żaden sposób. Kupiłem go półtora roku temu z allegro i nie mogę w żaden sposób skontaktować się ze sprzedawcą. Mam fakturę i teoretycznie 2 letnią gwarancję producenta. Nie mam karty gwarancyjnej tylko oświadczenie na mailu. Czy mogę reklamować telefon bezpośrednio w Xiaomi pomijając sprzedawcę? Czy nie ma takiej opcji i muszę naprawić w jakimś serwisie na własny koszt?
Netoper Opublikowano 26 Grudnia 2022 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Skontaktuj się z serwisem podając imei i powinni odpowiedzieć czy mają czy nie mają telefon w bazie Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
FromWP Opublikowano 26 Grudnia 2022 Opublikowano 26 Grudnia 2022 31 minut temu, ziemniakk napisał(a): Czy mogę reklamować telefon bezpośrednio w Xiaomi pomijając sprzedawcę? Możesz i tak jest szybciej. Zadzwoń do serwisu to Ci zweryfikują czy tel podlega gwarancji. Wystarczy dowód zakupu i to żeby telefon byl z oficjalnej dystrybucji.
tomek111111 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Jak sprawdzić czy telefon był z oficjalnej dystrybucji? Oraz gdzie konkretnie dzwonić jeśli mój telefon był kupiony na allegro jak kolegi wyżej?
FromWP Opublikowano 15 Stycznia 2023 Opublikowano 15 Stycznia 2023 2 godziny temu, tomek111111 napisał(a): gdzie konkretnie dzwonić Np do CCS serwis i Ci powiedzą po nr imei 22 726 38 10
Rekomendowane odpowiedzi