dar00 Opublikowano 24 Listopada 2022 Opublikowano 24 Listopada 2022 Dzisiaj zauważyłem, że w dialerze nie ma opcji automatycznego odrzucania połączeń spam. Zdaje sobie sprawę że mogę to uzyskać instalując inny dialer ale wtedy stracę wygodny dostęp do nagrywania rozmów. Czy przegapiłem może gdzieś ta opcje lub jest jakiś inny sposób?
Radem Opublikowano 31 Marca 2023 Opublikowano 31 Marca 2023 (edytowane) Mogę polecić "odebrać telefon" z Sklepu Play i nie powinieneś tracić nagrywania bo program tylko kontroluje spam przychodzący który konfigurujesz w aplikacji. Edytowane 1 Kwietnia 2023 przez Radem
Netoper Opublikowano 31 Marca 2023 Opublikowano 31 Marca 2023 Myślisz że po 4 miesiącach autor dalej ma dylemat?Są aktualne tematy z problemami w których ludki czekają na konstruktywne porady.Chyba że Twoja aktywność spowodowana jest odwiecznym prawem natury, na wiosnę Matka Ziemia wypuszcza na swoją powierzchnię struktury organiczne, myślące i spamerów...Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Radem Opublikowano 31 Marca 2023 Opublikowano 31 Marca 2023 (edytowane) Coś mi zarzucasz może nic nie znalazł ludek, nie wszyscy są tak wszystko wiedzący. Nie którzy szukaj swojego grala latami. Edytowane 1 Kwietnia 2023 przez Radem
dar00 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Mogę polecić "odebrać telefon" z Sklepu Play i nie powinieneś tracić nagrywania po program tylko kontroluje spam przychodzący który konfigurujesz w aplikacji.Dziękuję za info. Przetestuje w wolnym czasie. Każdy przejaw pomocy lub zainteresowanie jest cenny i osobiście jestem wdzięczny za odpowiedź. Gdybym znalazł idealne rozwiązanie sam bym je opisał w wątku.Miłego weekendu życzę. 1
Rekomendowane odpowiedzi