Kifar Opublikowano 22 Listopada 2022 Opublikowano 22 Listopada 2022 (edytowane) Witam wszystkich, mam pytanie o gate Aqara M1S EU w trybie Xiaomi i wtyczce Mi smart Plug EU (ZNCZ04LM) - co prawda aplikacja nie widzi tej wtyczki i musiałem dodać ją jako wtyczka smart aqara (na ikonce chińska wtyczka). Pytanie mam czy w statystykach w Mi Home można zobaczyć kiedy w ciągu doby urządzenie włączało się i pobierało prąd (np lodówka, bojler itd - tak było w aplikacji AQARA) czy tylko dzienne zużycie prądu. Zmieniłem aplikację AQARA na XIAOMI ze względu na to, że po zaniku prądu i jego powrocie wtyczka pod którą był bojler nie powracała do włączonej tylko wyłączonej- w opcjach zaawansowanych nie było możliwości zmiany stanu). W Mi Home można ustawić wtyczkę na stan przed zanikiem prądu. Załączam zapożyczone z internetu zdjęcia jak to wygląda/wyglądało. Zależy mi mieć możliwość monitorowania urządzeń kiedy pobiera prąd a kiedy nie. Jak widać w Mi Home jest tylko info ile pobrało prądu natomiast w Aqara widać że np do 22:01 urządzenie nie pobierało prądu Edytowane 24 Listopada 2022 przez Kifar
ZduneX25 Opublikowano 23 Listopada 2022 Opublikowano 23 Listopada 2022 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Rekomendowane odpowiedzi