Jump to content

XIAOMI Intelligent Bluetooth v4.0 Sport Mi Band - US$13.57

Eragon

Recommended Posts

Co powiecie na taką ofertę ? Opłacalna ? 8 h pozostało. 

Power Bank u nich zakupiłem i czekam aż wyślą. Cena kusi...

Ps. Może to być tzw. " Czyszczenie magazynów" przed nową wersją? 

Bo wnioskuję że to oryginał. Chociaż w komentarzach ludzie narzekają że bateria w ciągu 2 tyg. umierała... niepocieszające.

https://www.allbuy.com/detail/47284

Z tego co wiem, to jeżeli bateria nie trzyma ~30dni to znaczy, że podrobione... Ja bym raczej wolał kupić albo u A4u, albo XFS, ew IBG... A widzę, że ceny w tych sklepach oscylują w kole 22euro/$  więc moim zdaniem podejrzany ten sklep co podałeś :P

Nie pocieszasz. Jeśli w końcu przyjdzie do mnie Mi Power Bank... to sprawdzę jego oryginalność na stronie Xiaomi - i wtedy mogę być pewnym ?

Ile mam czasu na cofnięcie pieniędzy przez PayPal ? 

Pierwsze moje zakupy u chinczyków... 50 zł... W przyszłości planuję sobie zakupić Mi5 - o ile kiedykolwiek wyjdzie :-P  

Przez PayPal masz bodajże 14dni na zaczęcie sporu, a oryginalność... masa jest filmików gdzie pokazują jak to łatwo sprawdzić :P Znam kilka osób które się nadziały na "chińskie czyszczenia magazynów" i teraz jak już coś zamawiam to jednak tylko u sprawdzonych sprzedawców :D Ja polecam jednak XFS... Może i wychodzi ciut drożej, ale nie musisz się martwić, ani VATem, ani cłem :P Chyba, że zakupy nie przekraczają kwoty ~50$ wtedy IBG :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...