Eragon Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Co powiecie na taką ofertę ? Opłacalna ? 8 h pozostało. Power Bank u nich zakupiłem i czekam aż wyślą. Cena kusi... Ps. Może to być tzw. " Czyszczenie magazynów" przed nową wersją? Bo wnioskuję że to oryginał. Chociaż w komentarzach ludzie narzekają że bateria w ciągu 2 tyg. umierała... niepocieszające. https://www.allbuy.com/detail/47284 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Z tego co wiem, to jeżeli bateria nie trzyma ~30dni to znaczy, że podrobione... Ja bym raczej wolał kupić albo u A4u, albo XFS, ew IBG... A widzę, że ceny w tych sklepach oscylują w kole 22euro/$ więc moim zdaniem podejrzany ten sklep co podałeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eragon Posted August 3, 2015 Author Share Posted August 3, 2015 Nie pocieszasz. Jeśli w końcu przyjdzie do mnie Mi Power Bank... to sprawdzę jego oryginalność na stronie Xiaomi - i wtedy mogę być pewnym ? Ile mam czasu na cofnięcie pieniędzy przez PayPal ? Pierwsze moje zakupy u chinczyków... 50 zł... W przyszłości planuję sobie zakupić Mi5 - o ile kiedykolwiek wyjdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Przez PayPal masz bodajże 14dni na zaczęcie sporu, a oryginalność... masa jest filmików gdzie pokazują jak to łatwo sprawdzić Znam kilka osób które się nadziały na "chińskie czyszczenia magazynów" i teraz jak już coś zamawiam to jednak tylko u sprawdzonych sprzedawców Ja polecam jednak XFS... Może i wychodzi ciut drożej, ale nie musisz się martwić, ani VATem, ani cłem Chyba, że zakupy nie przekraczają kwoty ~50$ wtedy IBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Sprzedawca sprawdzony. Możesz zamawiać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts