Skocz do zawartości

Kamera MJSXJ09CM odpięta podczas aktualizacji, pomarańczowa dioda.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie forumowiczów.

Bardzo proszę o pomoc odnośnie kamery Mi 360 Home Security Camera 2K MJSXJ09CM. Podczas aktualizacji oprogramowania kamera została odłączona od zasilania. Efekt jest taki, że po podłączeniu kamery świeci jedynie pomarańczowa dioda. Próbowałem chyba wszystkich dostępnych softów na tym forum i nic, karta 2GB sformatowana na FAT32. Poratuje ktoś softem? Dodam, że kamera pobiera 0.1A nie wiem czy tak powinno być. Będę ogromnie wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam!

Bez tytułu.jpg

Opublikowano

Twój link otwiera Google nie wiem konkretnie o co Tobie chodzi. Jakbyś mógł dać bezpośredni link do softu byłbym wdzięczny i sprawdzę od razu czy pomaga. Drugie pytanie czy jak wgrywam soft dioda pomarańczowa powinna migać czy przy takiej awarii jak ma moja kamera, dioda będzie ciągle świecić na pomarańczowo i tylko czekać? 

Opublikowano

W polu wyszukiwania jest wpisany konkretny rom którego szukasz, wyszukało miuipolska i 4pda, no i trza zobaczyć czy jest tam gdzieś jakiś aktywny link do tego romu.

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
8 godzin temu, lukasz_95 napisał:

Znalazłem ten soft. Niestety kamera dalej martwa. Zostawiłem na półgodziny kamerę i nic. Zmieniłem ten kartę pamięci. 

Mógłbyś wrzucić mi tu ten plik ? Mam ten sam problem, może w moim przypadku pomoże ...

Opublikowano
12 godzin temu, mateuszp13 napisał:

Mógłbyś wrzucić mi tu ten plik ? Mam ten sam problem, może w moim przypadku pomoże ...

pod koniec strony uzytkownik rezmus udostępnił.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 18.11.2022 o 17:39, lukasz_95 napisał:

Witam serdecznie forumowiczów.

Bardzo proszę o pomoc odnośnie kamery Mi 360 Home Security Camera 2K MJSXJ09CM. Podczas aktualizacji oprogramowania kamera została odłączona od zasilania. Efekt jest taki, że po podłączeniu kamery świeci jedynie pomarańczowa dioda. Próbowałem chyba wszystkich dostępnych softów na tym forum i nic, karta 2GB sformatowana na FAT32. Poratuje ktoś softem? Dodam, że kamera pobiera 0.1A nie wiem czy tak powinno być. Będę ogromnie wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam!

Ja mam identyczny problem (odłaczenie zasilania podczas aktualizacji oprogramowania) tylko w przypadku Domowej Kamery Bezpieczeństwa Mi 360 2K Pro (model MJSXJ06CM ). Czy ktoś może mnie poratować odpowiednim softem ?