Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie czy to Sprawdzona Informacja i kiedy Xiaomi ja wprowadza w życie.Też se wymyślili kasować przednia usługę (w mojej opinii bije niestety na łeb Google Photos jednym,acz kluczowym szczegółem można utworzyć folder prywatny i tam schować jakieś zdjęcia/video i nie widoczne w galerii,ale widoczne na koncie Xiaomi i na kompie po zalogowaniu,czyli synchronizacja działa),na Google to nie wykonalne.Co prawda jest tam też Folder Prywatny,ale moim zdaniem to raczej słaba kopia,Proteza oryginalnej idei.Ukrywa tylko lokalnie na telefonie,zgubisz,zablokujesz,zabijesz dotyk i Zong...
  Chyba że to już poprawili,ale tego nie wiem bo odkąd zobaczyłem co to jest tak to omijam....

Wysłane z mojego M2010J19CG przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Ok.Ściagnołem te apke i zainstalowałem.Pozostaje czekać do nowego roku (tak żeby przed lutym),wyskoczyła możliwość tego przeniesienia,czy jest jakiś szybsza możliwość?(chyba Nie skoro region na koncie Xiaomi mam Poland).No ale kto pyta nie błądzi...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hihi...no to it's done!Przerzuciło mi do Google Photos(jako,że był Jeden element film i to na 99% transferu nie zgodny/nie obsługiwany przez Google to wyskoczył błąd Wszystko jest oprócz tego Jednego).Wczoraj zakończyłem opcje Druga czyli pobieranie i mam dotarło i rozpakowałem.I faktycznie jeden plik film Zawinił,nic trzeba będzie go przekodować do innego formatu,mimo że będzie przez to nieco większy...W kopi jest taka sama struktura katalogów co ją widać w galerii było.
To tutaj jest Wszystko Ok!

Pytanie się jedno tylko nasuwa jak to będzie dalej wyglądało u Xiaomi jako że chmura kopia telefonu i kontaktów,SMS działać będzie.Jak to będzie w sensie pojemnościowym?Logicznie rzecz biorąc to pewno opierać się będzie na tych 5Gb darmowych co przysługuje każdemu użytkownikowi Xiaomi(tylko że niewielu z tego kożysta jak choćby z tej nieszczęsnej galerii),no ale i tak chyba konto Xiamo musi mieć bo inaczej nie aktywuje Miui po faktoże reset na przykład