Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć, mam Mi11 zaktualizowane do 13.0.9 i na początku było super tak po 2% przez noc obecnie zrobiło się ponad 10% i ze statystyk baterii nic nie wskazuje na to co mogłoby być przyczyną takiej zmiany ( sygnał GSM ok ). Wcześniej używałem BetterBatteryStats z opcją nadania uprawnień bez roota z poziomu ADB, natomiast teraz to chyba nie jest już możliwe w Android 12? Pytanko w jaki sposób mogę obecnie namierzyć co jest przyczyną problemu? W ciągu dnia także leci odczuwalnie szybciej. Załączam obrazek, w ogóle dziwne to bo ładowałem telefon ok 23:00 a tu wygląda jakby to było od 05:00 ( ładuję do ok 80% ). Jedyna większa zmianą jaką ostatnio zrobiłem to było przestawienie ikon z "Default" na "Rhodium", ale to przecież nie powinno mieć znaczenia w momencie jak jest wyłączony ekran?
Dzięki!

1667464533626.jpg

Edytowane przez michalpl7
Opublikowano

W gsam można w adb przyznać uprawnienia do statystyk baterii więc stawiam, że w twojej apce też

Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@piqpoq pobrałem nowszą wersję 3.0.485 i wygląda, że obsługuje Android 12, teraz tylko pytanie czy cokolwiek znajdzie. Na te statystyki z baterii w tel. to nie ma co liczyć przeważnie nic tam nie ma albo dziwne wyniki.

Opublikowano

Prawda jest taka, że sporo apek chce żeby im dać życie bez ograniczeń. Miałem dwa dni, że prawie wszystko sterowane było przez telefon i wtedy schodziło mi 2-3% a teraz jest około 8.

Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka