eryk93 Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Cześć, jak w tytule, chciałbym obsługując tel widzieć wszystko na Mi Box S, wszystko co robię, tak by ekran telewizora stał się ekranem telefonu. Jest może taka możliwość? Mój Smartphone: POCO X4 PRO 5G Link to comment Share on other sites More sharing options...
henry164 Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 1.Obydwa urządzenia (smartfon i Mi box ) muszą być w tej samej domowej sieci WiFi. 2.Podłączasz Mi boxa do Tv 3.Na smartfonie POCO instalujesz aplikację Google Home. 4.Uruchamiasz Google Home ,czekasz na znalezienie urządzeń , potwierdzasz zezwolenia , przewijasz w dół do sekcji" Inne urządzenia przesyłające" i wybierasz Mi box. 5. Z prawej strony na dole jest zakładka "Prześlij Ekran" , na TV powinien się ukazać obraz z Twojego smarfona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eryk93 Posted November 4, 2022 Author Share Posted November 4, 2022 O to mi właśnie chodziło, dziękuję ślicznie 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoo Posted November 5, 2022 Share Posted November 5, 2022 U mnie da się jeszcze prościej: ustawienia -- połączenie i udostępnianie -- ekran bezprzewodowy. W ten sposób łącze się z miboxem. Pewnie połączyłbym się też bezpośrednio z tv, ale odłączyłem staruszka od netu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts