megowe Opublikowano 5 Października 2022 Opublikowano 5 Października 2022 Zmieniłem sobie telefon, sparowałem na nowo zegarek z nowym telefonem i nie widzę historii na aplikacji odnośnie kroków, kalorii itp. Zapisana jest tylko historia treningów. Jak przywrócić z poprzedniego tel historię kroków?
Netoper Opublikowano 5 Października 2022 Opublikowano 5 Października 2022 Aktywności nie zapisują się w telefonie a w chmurze Xiaomi.Spróbuj wyczyścić dane i pamięć w aplikacji i ponownie zalogować się do konta, może zaskoczy.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
megowe Opublikowano 5 Października 2022 Autor Opublikowano 5 Października 2022 nie zaskoczyło. czyli tych danych na nowym telefonie nie odzyska się?
Netoper Opublikowano 5 Października 2022 Opublikowano 5 Października 2022 Teoretycznie powinno z chmury się odtworzyć. Może jakiś chwilowy problem z serwerem.A odparowałeś zegarek z poprzedniego fona?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu TapatalkaBo aplikacji używasz tej samej?
megowe Opublikowano 5 Października 2022 Autor Opublikowano 5 Października 2022 (edytowane) musiałem odparować, aby sparować z nowym urządzeniem aplikacja ta sama no nic, poczekam jeszcze, moze zaktualizuje sie apka z danymi z drugiego tel Edytowane 5 Października 2022 przez megowe
megowe Opublikowano 10 Października 2022 Autor Opublikowano 10 Października 2022 ok dane się zsynchronizowały, tylko brakuje z ostatniego tygodnia, no ale nic, grunt że się zsynchronizowało
Rekomendowane odpowiedzi