spinnaker7 Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) Mam ogromny problem. Jadę sobie na rowerze, słucham Spotify a ono... samo zmienia piosenki. I to co 20 sekund (czasem trochę dłużej, czasem co sekundę). Wyświetlacz jest zablokowany, telefon jest w nerce na pasie. Czasem też słuchając radia, Spotify samo się włącza pomimo, iż jako aplikacja nie działa w tle... Miał ktoś coś takiego? Dodam, że inne aplikacje same się nie przełączają (np TokFM). Mam MI4 Edytowane 29 Lipca 2015 przez spinnaker7
tomekw100 Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) Lepszy jest soundcloud ;P Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Lipca 2015 przez tomekw100
Sylwester Nowaczyk Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Spotify pełna wersja czy darmowa?
spinnaker7 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) Pełna. Wszystko zapisane na dysku. Zauważyłem też, że kiedy ekran jest wyłączony, telefon w nerce a ja wkładam tam rękę i pukam w ekran, to mogę zmieniać piosenki / zatrzymywać je. Edytowane 29 Lipca 2015 przez spinnaker7
Sylwester Nowaczyk Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Hmm... Tego nie wiedziałem że tak można.
toran Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Używam spotify w wersji płatnej i bardzo rzadko zdarza się że piosenki przełączają się. Wg mnie to kwestia tego że nie zablokowałeś ekranu (mi się tak zdarzyło).
spinnaker7 Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Opublikowano 30 Lipca 2015 Ale go blokuję ! to się dzieje co chwilę, od początku kiedy mam MI4 Nie da się słuchać muzyki jeśli telefon nie leży koło Ciebie brzuchem do góry
Nezumi Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Może będąc w nerce przypadkowo się odblokowuje? Nosisz tam coś jeszcze? Portfel, klucze cokolwiek? Być może właśnie coś naciska na przycisk power w czasie gdy jedziesz, a potem dotykając ekran w losowym momencie zmienia ci nuty?
daniel.wu Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 W ustawieniach spróbuj zastosować opcję zapobiegania włączenia telefonu w kieszeni, gdy telefon jest w trybie czuwania. U mnie to pomogło i już nie dzwonię do losowych osób z książki telefonicznej
spinnaker7 Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Opcję zapobiegania włączenia telefonu w kieszeni mam włączoną. Próbowałem też z wyłączoną - ten sam rezultat. W nerce mam tylko telefon i portfel, próbowałem już róznych ustawień, ekranem w stronę portfela, albo w drugą... W kieszeni bocznej marynarki efekt jest ten sam (pusta kieszeń). Co może naciskać... na power nic nie naciska, nie ma opcji zwłaszcza, że mam pokrowiec przez który buttony wciska się jeszcze ciężej. Do tego mam screen locka. A jak wyjmuję telefon, to dalej jset ciemny, zablokowany :/ Piosenki przeskakują kiedy ja wraz z rowerem podskakuję (nawet lekko) na jakichś nierównościach, no ale nie da się jechać przecież tylko asfaltem. Edytowane 30 Lipca 2015 przez spinnaker7
daniel.wu Opublikowano 31 Lipca 2015 Opublikowano 31 Lipca 2015 Piosenki przeskakują kiedy ja wraz z rowerem podskakuję (nawet lekko) na jakichś nierównościach, no ale nie da się jechać przecież tylko asfaltem. Oooo, gdzieś z tą opcją się spotkałem, przy jakimś odtwarzaczu. Mianowicie, przełączanie utworów potrząśnięciem telefonu, można też było ustawić czułość. Szukałeś w ustawieniach Spotify czegoś takiego? No ja innej możliwości nie widzę.
spinnaker7 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Opublikowano 31 Lipca 2015 Niestety, przeszukałem wszystkie ustawienia i nic.
spinnaker7 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Po reinstalacji aplikacji problem zniknał (na razie), więc mam nadzieję, że to rozwiązuje problem.
Rekomendowane odpowiedzi