szejkx345 Opublikowano 15 Września 2022 Opublikowano 15 Września 2022 Witam dziś po próbie otwarcia dokumentu pdf wyskoczyło mi takie coś, a później jakieś okno z logowaniem i kodami nie zdążyłem zrobić zdjęcia. Co to może być?
Kacper Skrzypek Opublikowano 15 Września 2022 Opublikowano 15 Września 2022 Trudno powiedzieć bez jakiegoś loga z próby otwarcia pliku (logcat, zrobiony np. wg tego poradnika: https://xiaomi.eu/community/threads/guide-logging-with-adb-logcat.63684/). Ten komunikat niemal na pewno nie pochodzi z aplikacji systemowej (a przynajmniej ja nie mogłem go znaleźć). Co masz po kliknięciu Więcej?
Hidnam Opublikowano 30 Września 2022 Opublikowano 30 Września 2022 (edytowane) W Miui 13 jest jakiś błąd z tym związany, nie tylko w Poco, ale i w innych telefonach. Musisz wyłączyć optymalizacje miui w ustawieniach programistycznych i wtedy da się przypisać jakiś program domyślny do otwierania pdf. Tu nagrałem filmik: A ten pierwszy komunikat pochodzi z przeglądarki Mi, lub z aplikacji Mi doc view ( czy jakoś tak). Edytowane 30 Września 2022 przez Hidnam
Rekomendowane odpowiedzi