bmwwyspa Opublikowano 8 Września 2022 Opublikowano 8 Września 2022 (edytowane) Witam. zakupiłem mi 11 lite 5g i jest na globalnej wersji13.0.6.0 chcę odblokować bootloader ale po przyciśnięciu i trzymaniu klawisza vol- i włącznika wyświetla mi taki tryb zamiast ruskiego robocika ? Nie mogę wejść w tryb fastboot Czy ktoś ma radę na to? Edytowane 8 Września 2022 przez bmwwyspa
Kacper Skrzypek Opublikowano 8 Września 2022 Opublikowano 8 Września 2022 Podeślij zrzut ekranu z informacji o telefonie o ile możesz. Jest w fastboocie, ale z jakiegoś powodu nie wyświetla fastboot...
Kacper Skrzypek Opublikowano 8 Września 2022 Opublikowano 8 Września 2022 Wydaje się być OK. W takim razie zignoruj to, być może po prostu trafiła się taka sztuka. Masz fastboot i tak.
bmwwyspa Opublikowano 8 Września 2022 Autor Opublikowano 8 Września 2022 (edytowane) przeszedłem na starego poczciwego windows 7 i miflash unlock zobaczył telefon w tym trybie, także ogromne dzięki za poświęcony czas. Edytowane 8 Września 2022 przez bmwwyspa
Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Września 2022 Opublikowano 9 Września 2022 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi