Kruspe Opublikowano 3 Września 2022 Opublikowano 3 Września 2022 Witam. Właśnie kupiłem swój pierwszy produkt xiaomi i od razu mam problem. Czy normalnym jest, że zegarek nie zlicza kroków, jeśli niosę coś w rękach lub po prostu nią nie macham? Przykład - prowadzę przed sobą wózek i ręka jest w jednej pozycji, w której zegarek nie zlicza kroków.
Netoper Opublikowano 3 Września 2022 Opublikowano 3 Września 2022 Zapnij na nogę, wtedy będzie zliczał kroki jak nie będziesz wykonywać ruchów ręką.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Kruspe Opublikowano 4 Września 2022 Autor Opublikowano 4 Września 2022 Czy jest możliwość zwiększenia czułości krokomierza? Restartowałem zegarek, ale podczas konfiguracji nie ma takiej opcji.
Netoper Opublikowano 4 Września 2022 Opublikowano 4 Września 2022 Niestety nie ma, ustalanie ilości kroków , dystansu jest na podstawie min. wbudowanego żyroskopu, i aby zliczało aktywność no to musi żyroskop czuć że się coś dzieje , że są wykonywane ruchy.Co innego jak sprzęt ma wbudowany GPS, wtedy nie trzeba ręką ruszać żeby zliczało dystans.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 9 Września 2022 Opublikowano 9 Września 2022 No to odpalić trening/aktywność - chód i będzie zliczało dystans jak ręką będzie nawet w gipsie unieruchomiona Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi