krzychu8888 Opublikowano 1 Września 2022 Opublikowano 1 Września 2022 Wczoraj dostałem aktualizacje do MIUI 13 i to był mój błąd żeby ją instalować . Ciemny motyw nie działa tak jak powinien. Nie mogę go wypuścić w aplikacjach ( Zniknęła ta opcja w ustawieniach telefonu) jest możliwość powrotu do MIUI 12.5 ? Nie mam recovery oraz TWRP. ROM jak widać Indonezja . Czy ta metoda zadziała ? https://itigic.com/pl/downgrade-xiaomi-to-previous-miui-version/
Netoper Opublikowano 1 Września 2022 Opublikowano 1 Września 2022 Wątpliwe, aby zejść w dół trzeba odblokować bootloader i wgrać na czysto ROM za pomocą miflash.Wszystkie dane użytkownika w telefonie zostaną usuniete.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
krzychu8888 Opublikowano 1 Września 2022 Autor Opublikowano 1 Września 2022 Czyli jedyna opcja jest czekanie aż wypuszcza poprawkę ?
Netoper Opublikowano 1 Września 2022 Opublikowano 1 Września 2022 Albo naprawią albo nie...Masz dwie opcje: czekanie albo downgrade Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 1 Września 2022 Opublikowano 1 Września 2022 Problem z ciemnym motywem zauważyli jakiś miesiąc-dwa temu i powoli go przywracają na globalnych ROM-ach tak, jak był wcześniej, także może w następnej aktualizacji się doczekasz...
grzegorz_d Opublikowano 2 Września 2022 Opublikowano 2 Września 2022 U mnie po aktualizacji ciemny motyw działa nawet w aplikacjach z którymi był problem w poprzedniej wersji. Z tym że ja po aktualizacji zrobiłem reset do ustawień fabrycznych.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi