Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dostałem aktualizacje. Tylko nie mogę jej zainstalować. Pojawia się coś takiego. Mnie brakuje już pomysłów.

Screenshot_2022-08-28-21-43-02-686_com.android.updater.jpg

Edytowane przez GLwolf
Opublikowano
8 godzin temu, Krzysztof 68 napisał:

To chyba Ci pisze — przełącz fona na wi-fi.

Jakby to było takie proste to bym nie pisał. Po podłączeniu do Wi-Fi jest dokładnie identyczny komunikat.

Opublikowano

Trza było od razu pisać że rom brandowany. Jeszcze jedno co można zrobić to zezwolić na aktualizację przez dane komórkowe, jak i tu nie pójdzie to na 99% jest to problem ze zwalonym oprogramowaniem Orange.

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ty masz brandowany soft od Orange, więc jeśli chcesz OTA to przyjmij pozycję lotosu, wejdź w trans i czekaj, może do końca roku puszczą. Ewentualnie kliknij w link który Kacper podrzucił i ręcznie zaktualizuj.

Albo odblokuj BL i wygraj sobie XiaomiEu czy któregoś globala. To będzie najlepsze rozwiązanie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam serdecznie. Ten sam problem, skąd ściągnę ta aktualizację? Nie mogę znaleźć, tzn nie wiem gdzie szukac. Proszę o pomoc

IMG_20221211_180023.jpg

Opublikowano

witam niedawno nabylem redmi note 11 pro 5g ktory ma androida 11 chcialbym wgrac aktualizacje do androida 12 ale zadnym sposobem nie potrafie mam miui 13global 13.011.0(RKCUOR) morze ktos pomoze jak to zrobic, dzieki

RKCEUOR

Opublikowano

Masz brandowany rom, więc do póki Orange go nie stworzy to lipton.
Chyba że odblokujesz botloader i wgrasz tutejsze XiaomiEu czy jakiego global.

Opublikowano

Odblokuj BL i wgraj niebrandowany rom, wtedy nie będziesz uwiązany przez (nie)zdolnych programistów Orange.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
8 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał:

W OTA MIUI. To najnowsza wydana (ale nie najnowsza zbudowana, niedługo pewnie puszczą V13.0.2.0.SKCEUOR).

Sam w domowych warunkach jestem w stanie zmienić rom na nie brandowany przez Orange? Może wtedy będzie bez problemu z aktualizacją no i będę mógł wgrać coś najnowszego.

Opublikowano
Dnia 26.01.2023 o 22:41, Kacper Skrzypek napisał:

W OTA MIUI. To najnowsza wydana (ale nie najnowsza zbudowana, niedługo pewnie puszczą V13.0.2.0.SKCEUOR).

Dzięki. Zaktualizowałem go do wersji 13.0.1. Najciekawsze jest to, że pojawiała mi się przed aktualizacją informacja, że jest dostępna wersja 13.0.2.

Po aktualizacji do 13.0.1 co ciekawe pobrał aktualizacje do 13.0.2 za pomocą danych komórkowych. Nie krzyczał o wifi. 

• Like 1