Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzień dobry od jakiegoś czasu mam na telefonie redmi 7a 8gb plików inne i nie da się z nimi nic zrobić. Menadżer plików nie znajduje nic i nie wiem co zrobić bo z 16gb pamięci 6 gb zajmuje mi system, 8 te pliki inne. podsyłam zdjęcie jak to wygląda.

z góry dziękuję 

WhatsApp Image 2022-08-24 at 14.10.31.jpeg

Opublikowano

Też mam ten sam problem. Czyszczenie w/g wskazówek z internetu nic nie daje. Pozostaje tylko przywrócenie do ustawień fabrycznych. Tylko czy na długo pomoże - oto jest pytanie godne Hamleta.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Najprawdopodobniej są to pliki z kosza, dezinstalacji programów. Kiedyś podpiąłem dysk hdd który był w tv z androidem do PC. I znalazłem folder w którym były 10gb plikow niewidocznych w androidzie. Po nazwach zorientowałem się, że to były pliki z usuniętych programów, filmow ,zdjec itp.

Opublikowano

Jak piszę kolega wyżej inne to na pewno pozostałości po pobraniu aplikacji zobacz która apka zajmuję najwięcej miejsca to mogą być jej dane albo pozostałość po innych apkach masz kartę SD , system 6 GB 😁 u mnie zajmuje 18 GB . Jak dużo oglądasz YT to mogą być nawet jej dane apki od YT