[email protected] Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Mam pytanie jak w tytule. Da się to zrobić przez twrp? Rom xiaomi.eu i nie działa mi GPS a potrzebuję to naprawić dość szybko. Poprzednio miałem miui 12,5 chyba (ostatnie przed przed przerwą gdzie nie dało się przez twrp wgrać) . Szukam i szukam plików ale nie mogę znaleźć. Coś mnie przyćmiło chyba...
Bar.Tek Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Robisz format data i możesz wgrać miui 12.5. Ale po format data stracisz dane. Zrób kopię. Potrzebnej wersji romu poszukaj na linkach alternatywnych.
[email protected] Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Dzięki. Da się jakoś kopie poza manulanym sposobem? Foto sobie zgram a np zakładki z przeglądarek itd? Jakas apka? Jak w twrp zrobię kopie zapasowa to będzie działać jak punkt przywracania?
Bar.Tek Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Nie wiem, czy zadziała z twrp. W ustawieniach telefonu masz opcję kopia zapasowa. Tam sobie zrobisz kopię programów.
Rekomendowane odpowiedzi