Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, koledzy nie wiem jak to u Was wygląda, ale w moim egzemplarzu jak z kimś rozmawiam mam wrażenie jakby ta osoba miała delikatne echo i jakby był totalny brak niskiego tonu, nie wiem czy ma to jakieś powiązanie z tym co jest z mikrofonem opisane w innym temacie bo jak np. ktoś ze mną rozmawia to ma takie samo wrażenie jakbym miał jakiś dziwny głos... 

Opublikowano

Ja tak mam jak rozmawiam z ojcem on ma redmi2 ja note lte. Słyszę takie trochę szumy trzaski podczas rozmowy. W drugą stronę nie wiem jak jest.

Opublikowano

U mnie nie ma trzasków, ale głos jest jakiś dziwnie zniekształcony, jakby ktoś w tunelu rozmawiał czy coś... I najdziwniejsze jest to, że sytuacja ma się tak i jak słuchasz kogoś kto z tego telefonu dzwoni i to samo jak Ty do tej osoby dzwonisz - ona też Cię tak słyszy... Nie bardzo rozumiem dlaczego i co z tym zrobić... Jest to lekko upierdliwe, ale nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi co z tym zrobić.

Opublikowano

Btw. Sprawdźcie na innych kartach SIM, czy też macie ten problem. W jednym z przypadków tutaj na forum za słaby dźwięk podczas rozmowy była odpowiedzialna właśnie SIMka :P

Opublikowano

No tak, ale na każdym innym telefonie ta karta działa poprawie więc dlaczego tu miałaby działać nietak? Obecnie telefon ma moja narzeczona, wcześniej karta siedziała w L9 II i problemu nie było... Może w weekend będzie troszkę czasu, zainstaluje Jej oprogramowanie nowsze, jak nic nie da to zrobię to co kolega wyżej polecił a jeśli i to nie pomoże to skombinuje z kartą choć teraz tak myślę, że moja karta w tym telefonie też przecież siedziała i efekt był ten sam... ;/

Opublikowano

No niestety ten zabieg nie pomógł. Dzisiaj rozmawiałem z ojcem (on dzwonił z redmi2) i słyszałem dalej lekkie trzaski/szumy, więc trochę to irytujące...

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...