Hack3rz Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Czesc, problem jak wyżej. Zachciało mi sie skasować luzy na kierownicy i jak widać przesadziłem bo po złożeniu kierownicy nie moge jej już z powrotem rozłożyć Jest jakaś możliwość jej pomóc żeby znowu się złamała?
0 Battery_Saver Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 powodem jest zbyt mocno dokręcona śruba dociskowa zaczepu. Poluzuj ją i normalnie będziesz mógł ją złożyć i rozłożyć. Musisz użyć dobrej jakości klucza imbusowego, bo przy obecnej sytuacji, gdy jest ściśnięte na maxa, możesz obrobić łeb śruby i będzie spory problem.
0 Szop Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 (edytowane) Dnia 11.08.2022 o 23:10, Battery_Saver napisał: powodem jest zbyt mocno dokręcona śruba dociskowa zaczepu. Poluzuj ją i normalnie będziesz mógł ją złożyć i rozłożyć. Musisz użyć dobrej jakości klucza imbusowego, bo przy obecnej sytuacji, gdy jest ściśnięte na maxa, możesz obrobić łeb śruby i będzie spory problem. Mam taki sam problem jak kolega wyżej, ale śrubę nawet wykręcałem do końca, a hulajnoga dalej się nie składa. Co teraz? Edytowane 23 Sierpnia 2022 przez Szop
0 Battery_Saver Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 pokaż na zdjęciu lub na filmiku co odkręcasz i co i w jaki sposób się nie składa.
Pytanie
Hack3rz
Czesc, problem jak wyżej. Zachciało mi sie skasować luzy na kierownicy i jak widać przesadziłem bo po złożeniu kierownicy nie moge jej już z powrotem rozłożyć
Jest jakaś możliwość jej pomóc żeby znowu się złamała?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi