Xill Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Czy ktoś z was spotkał się z niską jakością dźwięku podczas rozmów? Zarówno na cicho- jak i na głośnomówiącym bardzo często pojawiają się zniekształcenia głosu rozmówcy, które uniemożliwiają jego zrozumienie. Trwa to kilka bądź kilkadziesiąt sekund, potem tyle samo czasu jest okej i znów zakłócenia. Nie zawsze one występują. Dodam, że muzyka ma dobry dźwięk, więc to raczej nie kwestia głośnika. Dopiero co przeszedłem na ten telefon z Xiaomi Redmi 5 Plus i tam ten problem praktycznie nie występował, więc sieć (T-Mobile) chyba też nie jest za to odpowiedzialna. Ktoś rozwiązał ten problem? Czy to kwalifikuje się na gwarancję? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Nie masz przypadkiem włączonego volte?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xill Posted August 3, 2022 Author Share Posted August 3, 2022 Mam włączone z tego co widzę. To źle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 To wyłącz i zobacz czy będzie ok.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts