Skocz do zawartości
  • 0

Montaż wyświetlacza z PRO 2 do M365

Pytanie

Opublikowano

Cześć,

Nabyłem drogą kupna wyświetlacz od wersji PRO do mojej zwykłej emki celem upgrejdu. Jednak Sprzedawca chyba się walnął i wysłał mi wyświetlacz z PRO 2 (ten z kłudeczką). 

Obecnie mam to podłączone ale mam ESC region unkown.

Jest jakiś sposób żeby to zabanglało czy odsyłać na zwrot?

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

obawiam się, że zmodyfikowane BLE dla wersji zwykłej pod ten dashboard nie istnieje. Z tego co wiem, nikt tego nie robił, ponieważ od wersji 1S wszystkie modele nawet Essential mają już wyświetlacz.

Ale po prostu możesz spróbować wgrać BLE i DRV pod wersję 1S, powinno działać bez problemu, bo ten dashboard jest dokładnie taki sam w wersji 1S 

• 0
Opublikowano

Wgrałem BLE i DRV z 1S, a potem soft z mi.cfw.sh do poprawienia osiągów. Wszystko działa i śmiga. Niestety z jakiegoś powodu żadna z apek do wrzucania CFW nie chciała na początku wgrać softu. Dlatego najpierw wrzuciłem ten kofigurowalny w locie soft shfw, co pozwoliło wrzucić ww softy.

• 0
Opublikowano
W dniu 20.07.2022 o 20:47, przemo3679 napisał:

Wgrałem BLE i DRV z 1S, a potem soft z mi.cfw.sh do poprawienia osiągów. Wszystko działa i śmiga. Niestety z jakiegoś powodu żadna z apek do wrzucania CFW nie chciała na początku wgrać softu. Dlatego najpierw wrzuciłem ten kofigurowalny w locie soft shfw, co pozwoliło wrzucić ww softy.

Jak dla mnie najlepsze oprogramowanie do modyfikowania na tą chwilę. ;)